“Alles was perfect georganiseerd”
– André Manning, Directeur LOGEION –
De Lounge fungeert als ontvangstruimte voor bijeenkomsten, maar ook voor museumbezoekers. Deze informele en sfeervolle ruimte kan deels gereserveerd worden voor zakelijke bijeenkomsten.

De Lounge

De Lounge is de plek waar wij je welkom heten. De Lounge fungeert als ontvangstruimte voor bijeenkomsten, maar ook voor museumbezoekers. Deze informele en sfeervolle ruimte kan deels gereserveerd worden voor jouw bijeenkomst. Deze informele en sfeervolle ruimte kan deels gereserveerd worden voor zakelijke bijeenkomsten. Registratie, garderobe, coffee counter, je vindt het hier allemaal. Het is ook een fijne ruimte om je dag af te sluiten met een hapje en een drankje. 

De inrichting en decoratie zijn geïnspireerd op onze media achtergrond. In de vitrines vindt je een stukje collectie, aan de muren hangen spotprenten en het testbeeld zie je veelvuldig voorbij komen.

De houten trap in de Lounge biedt toegang naar de museumvloer op de 1e verdieping, maar is ook in te zetten als ruimte voor een creatieve sessie. Met een LCD scherm onderaan de trap, creëren we in een handomdraai een ‘mini-auditorium’.

De Lounge is ideaal voor:

  • Ontvangsten
  • Beleidsdag
  • Informele subsessies

Mediawijsheid

Door jouw event te organiseren in Beeld & Geluid in Den Haag draag je bij aan een mediawijzere samenleving. Je ondersteunt namelijk ook het mediamuseum, onze onderwijsworkshops en programmering.

Méér dan een ruimte

Boek een workshop of training, rondleiding of laat o.a. een video maken met beelden uit ons enorme archief.

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl of bel: 070 330 7575

Offerte aanvragen

Oppervlakte
300 m2
Capaciteit
Audiovisuele middelen
Beoordeling
Delen
Bekijk alle zalen