Sponsor een klas

Mediawijs zijn is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als kunnen lezen en schrijven. Daarom biedt Beeld & Geluid in Den Haag , expert op het gebied van mediawijsheid, de leukste workshops voor het primair en voortgezet onderwijs. Sponsor een workshop aan een klas.

Sponsor een workshop aan een klas

Helaas hebben sommige scholen beperkte middelen waardoor het niet altijd haalbaar is om een bezoek te brengen aan ons mediamuseum. Door een kleine donatie kun je als bedrijf bijdragen aan het media- en nieuwswijzer maken van leerlingen. Sponsor een workshop aan een klas.  

Met deze bijdrage leren wij leerlingen over bijvoorbeeld de werking van Fake News. Deze workshop leert leerlingen nepnieuws te begrijpen door het zelf te maken. Ze kruipen in de huid van een nepnieuwsmaker en zien hoe makkelijk het is om mensen erin te laten trappen. Vervolgens maken ze zelf nepnieuws.

De selectie van de scholen doen wij in samenwerking met Cultuurschakel, dé coördinator van cultuuronderwijs in Den Haag. Zij selecteren objectief scholen die een extraatje op dit gebied goed kunnen gebruiken. In uw donatie zitten ook reiskosten verwerkt, zodat de school volledig ontzorgd wordt. 

Hoe werkt het?

Ondersteun al een klas met een donatie van € 350,- (ex. BTW). Dat is inclusief het vervoer, ontvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag , glaasje limonade, de workshop en een bezoek aan ons museum.

Na afloop ontvang je een bedankkaartje van de klas. Ook vermelden wij het bedrijf op onze social media kanalen. Als laatste bieden wij de mogelijkheid om met een cheque op de foto te gaan op onze locatie.

Wil je een donatie doen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hylke Thiry via hthiry@beeldengeluid.nl of bel 06 25 07 67 40.