Platforms Vanuit Beeld & Geluid in Den Haag

Beeld & Geluid in Den Haag beschikt over twee eigen online eventplatforms. Waar de een zich leent voor eenvoudige events met chats en polls, zijn de mogelijkheden bij het andere online platform eindeloos.
FunctionaliteitenNoblecastInvitado
Eigen huisstijl xx
Chats, pollsxx
Moderator screen xx
Break-out sessies/subsessiesx
Registratiemodulex
Koppeling met social media of websitex
Mogelijk mét en zonder inlogx
Uitgebreide statistiekenx
Mogelijk zonder registratiex
Prijs€295€695

Noblecast
VANUIT Beeld & Geluid in Den Haag

Een voordelig, simpel en efficiënt streaming platform

Vanaf €295

Dit online platform is gericht op de klant die op zoek is naar een gemakkelijk platform voor een eenvoudige webinar. Geen overvloed aan opties, maar een overzichtelijk geheel met een aantal gemakkelijke interactie tools. Streamen en chatten staat centraal! Zonder gecompliceerde inlog of registratie. Openbaar of afgeschermd met een wachtwoord.

Het online platform is gemakkelijk aan te passen naar jouw eigen huisstijl. We vertalen jouw training, evenement of productpresentatie naar een waardevolle online ervaring. Bezoekers kunnen chatten, stemmen via polls en kijken naar jouw webinar, online event of hybride event.

De voordelen van Noblecast

Streamen in het platform zelf
Door middel van een simpele streaming key ben je binnen no time online. Dit stelt je in staat om snel te schakelen. Geen ingewikkeld gedoe met een externe streaming maar rechtstreeks in het platform zelf.

Wel of geen inlog
Het platform is makkelijk bereikbaar via een URL en werkt in alle browsers. Bezoekers hoeven zich niet te registreren of in te loggen en kunnen gelijk chatten. Wil je je stream afschermen? Dit kan door middel van een wachtwoord. Zo kan je ook zien wie er is ingelogt.

Chat & Poll
Elke stream is voorzien van een chat- en een poll functie. Iedereen kan chatten en als moderator kan je polls online zetten. Stemmen op een poll kan door middel van een simpele klik. 

Cue scherm
De uitslag van de poll wordt via een cue scherm gecommuniceerd aan de presentator. Ook alle chatberichten verschijnen op het cue scherm. Het cue scherm is simpel te openen in een browser en kan op elke tablet op laptop worden afgelezen.

Branding
Wil je je event voorzien van je eigen branding? Geen probleem! Kleuren en logo’s kunnen worden aangepast aan je huisstijl. De aanpassingen kunnen zelf worden gedaan in het cms systeem en zijn gelijk zichtbaar op het platform.

Koppeling met social media of website
Wil je je webinar of online event ook live publiceren op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn? Noblecast biedt de oplossing. Zend je liever uit via je eigen website? Geen probleem, we leveren je een Iframe die je makkelijk op je eigen website kan plaatsen.

Automatische ondertiteling
Om je stream toegankelijk te maken is het bij Noblecast mogelijk om de automatische ondertiteling aan te zetten. Na veelvuldig testen blijkt het heel nauwkeurig te zijn en werkt het soms zelfs beter dan wanneer je je uitzending live laat ondertitelen.

Invitado
VANUIT Beeld & Geluid in Den Haag

Eindeloze mogelijkheden

Vanaf €695

Ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke event platform is jouw online eventlocatie met eindeloze mogelijkheden. Hier komt alle informatie en interactie samen: van programma tot break-out rooms, van chats tot streams.

Registratiemodule
Ook bieden we een registratiemodule inclusief de mogelijkheid om je voor break-out sessies vooraf aan te melden. Wij versturen de uitnodiging en registratielink. 

Subsessies
Subsessies en rondetafelsessies waarvoor deelnemers zich hebben aangemeld worden vanuit het platform automatisch gestreamd. Zo kunnen sprekers zich volledig richten op de inhoud. Deelnemers worden na de sessie automatisch weer teruggeleid naar het plenaire deel.

Moderators
Voor moderators die achter de schermen ingelogd zijn op ons platform is het een waar paradijs. Door de makkelijke structuur zie je gelijk waar je wat kunt doen en kan je makkelijk communiceren met je deelnemers. Snel een bericht aan je presentator sturen? Dat kan!

Compleet verzorgd
Wil je je hybride of online door ons laten verzorgen? Schakel ons dan niet alleen in voor onze mooie (studio) ruimtes maar ook voor onze kennis en levering van techniek en platform. We geven je graag advies en meer informatie.

Contact