Persconferentie

Wist je dat Beeld & Geluid in Den Haag dé plek is voor het geven van een persconferentie? Genereer vanuit ons pand positieve persaandacht, meld een crisis of kondig een belangrijke mededeling aan.

In deze video legt Hylke je uit wat er bij een persconferentie komt kijken.

Een persconferentie een media event wat is ontworpen om positieve persaandacht te genereren, om een crisis te melden of om iets aan te kondigen vanuit je organisatie.

Wanneer je een persconferentie gaat organiseren houd dan rekening met de volgende zaken:

Timing

Wil je aandacht van de pers? Zorg er dan voor dat je je persconferentie organiseert op het moment dat de nieuwsredactie het rustig heeft. En houd ook rekening met bepaalde nieuwsuitzendingen. Hierdoor is de kans groter dat je persaandacht krijgt.

Locatie

Zorg dat de locatie goed bereikbaar is voor de pers. Beeld & Geluid ligt heel strategisch in Den Haag en is makkelijk met het openbaar vervoer en de auto te bereiken.

Materiaal

Niets is vervelender dan slecht geluid of internet dat niet werkt. Vanuit Beeld & Geluid in Den Haag zorgen we er voor dat alles goed werkt en dat de setting ook goed belicht is voor video opnames.

Decor

Gebruik een ruimte waar geen elementen staan die afleiding bezorgen en gebruik een rustige achtergrond. Bij Beeld & Geluid in Den Haag werken we met flexibele wanden die je kan voorzien van je eigen logo.

Vragen? Neem contact met ons op via 070 3307575 of mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl. We denken graag met je mee.

Contact