World Press Photo 2021 in Beeld & Geluid in Den Haag

De World Press Photo 2021, de grote jaarlijkse internationale persfotowedstrijd, is dit jaar weer te zien in Beeld & Geluid in Den Haag . Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s kun je zien, inclusief de prachtige World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year. En natuurlijk veel indrukwekkende foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu en de winnende films van de Digital Storytelling Contest.

Tickets

Losse tickets World Press Photo

De World Press Photo tentoonstelling is los van het museum te bezoeken. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt 1 tot 1.5 uur.

Combiticket World Press Photo en mediamuseum

Bezoek de World Press Photo expositie in combinatie met het mediamuseum Beeld & Geluid in Den Haag . Wij bieden deze combitickets aan tegen een gereduceerd tarief.

Over het museum

In ons museum kom je door middel van spellen, tests en voorbeelden alles te weten over media. Herken jij Fake News? Waar liggen jouw grenzen als het op humor aankomt? En hoe goed zijn Hagenaars in het trekken van de aandacht in de media? Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je het allemaal!

Zie je het verschil tussen betrouwbare verhalen en bewust bedachte desinformatie? In een digitale wereld, waarin iedereen z’n eigen verhaal overal kan posten, kan je dat onderscheid steeds lastiger maken. Daarom staan wij voor nieuwswijsheid en een wereld waarin jij je bewust bent hoe nieuws wordt gemaakt en hoe je zelf nieuws beïnvloedt door verhalen of filmpjes te delen.  

Delen