Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Vanwege de situatie veroorzaakt door het coronavirus nemen we, als museum en ontmoetingsplek, uiteraard onze verantwoordelijkheid. We volgen de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland op de voet. Zoals bekend kunnen de overheidsmaatregelen in de toekomst wijzigen.

Veilig bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag

Tijdens je bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek:

Maatregelen

Tijdens je bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek:

  • In het hele museum geldt de 1,5 meter afstand-regel. Er kan slechts een beperkt aantal mensen tegelijk naar binnen. In het gebouw vind je duidelijke looproutes en lijnen die 1,5 meter afstand aangeven.
  • Bij evenementen en (film)programma’s in onze zalen wordt een gereduceerd aantal bezoekers toegelaten. Je wordt op 1,5 meter van elkaar geplaceerd, zodat je veilig kan genieten van ons aanbod. 
  • We hebben hygiëne- en veiligheidsmaatregelen getroffen in lijn met de adviezen van het RIVM, de overheid en de Museumvereniging. Er wordt regelmatig schoongemaakt en je vindt bijvoorbeeld desinfecterende gel op verschillende plekken in het museum.
  • Bij ziekteverschijnselen blijf je thuis. Tickets kun je kosteloos omboeken naar een andere dag. Kom je toch naar het museum met ziekteverschijnselen? Dan kunnen we je helaas niet naar binnen laten. 

Vragen over Meetings & Events

Wij staan klaar voor onze klanten. Voor vragen over een reeds geboekte meeting of event kun je altijd contact met ons opnemen via 070-3307575 of stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl.

Wij proberen mee te denken binnen de mogelijkheden die er zijn.

Annuleren of verplaatsen van Meetings & Events

Beeld en Geluid Den Haag volgt te allen tijde de richtlijnen vanuit de overheid. Bij een verbod op bijeenkomsten door de Nederlandse overheid in de periode waarin uw bijeenkomst zou plaatsvinden, kan kosteloos geannuleerd worden.

Wanneer u een evenement annuleert dat plaatsvindt in een periode waarvoor geen verbod geldt, dan bieden wij aan om deze te verplaatsen in 2020, waar mogelijk en in overleg. Eventueel gemaakte annuleringskosten kunnen ingezet worden als aanbetaling voor het hetzelfde, verplaatste evenement later in 2020.

Delen