Vier tips om je events door te laten gaan tijdens corona crisis!

Talloze events zijn afgezegd of verschoven door het corona virus. Stop je alle activiteiten of ga je op zoek naar een alternatief? Beeld & Geluid in Den Haag helpt je graag en we beginnen alvast met vier tips.

Tip 1- Ga live online in onze Webcast Studio
Veel organisatoren zetten after movies van evenementen online of laten je meekijken via live-streams. Het is ook mogelijk om helemaal live en interactief contact te leggen met iedereen die niet fysiek naar een evenement kan komen. Concreet gezegd: wij allemaal! Beeld & Geluid in Den Haag heeft professionele webcast studio waar je met je sprekers een live uitzending kan verzorgen via internet. De kijkers (voorheen bezoekers) kunnen live vragen stellen en meediscussiëren. Onder leiding van een echte host creëer en beleef je zo een echt online event. Boek nu, want juist deze dienst loopt storm!

Tip 2 – Datum verplaatsen maar blijven communiceren
Graag kijken we met je mee of we je event kunnen verplaatsen naar een andere datum. Maar wat doe je in de tussentijd met je bezoekers? Stop je alle communicatie tot het moment dat je weer gaat beginnen met uitnodigen? Maak gebruik van deze periode om de binding van je bezoekers te vergroten met het event! Neem bijvoorbeeld videoboodschappen op met je sprekers, of houd een enquête onder bezoekers. Bel ons nu en we helpen je graag op weg!

Tip 3 – Start een online community
Waarschijnlijk heb je voor je event een aantal doelstellingen benoemd en heb je een database met mensen die je wilt bereiken met je event. Een online community zoals bijvoorbeeld SharePoint is een virtuele locatie waar de ideeën worden besproken en gedeeld. Deze open communicatie verhoogt het niveau van de discussies omdat gebruikers hun expertise delen en leren van anderen.

Tip 4 – Go Social!
Maak een speciale eventpagina aan via Facebook of LinkedIn en start daar met het delen van zoveel mogelijk content. Presentaties die je al hebt gemaakt voor het event, stel vragen aan je (online) bezoekers en deel ervaringen. Blijf in contact!

Delen