Unieke nieuwjaarsborrel

Voordat je het weet is het alweer januari, een nieuw jaar en een frisse start. Begin 2022 in stijl en boek nu je nieuwjaarsborrel bij Beeld & Geluid in Den Haag . Een leuke nieuwjaarsreceptie om je collega’s een gelukkig nieuwjaar te wensen en te proosten op een succesvol 2022!

Wat dacht je van de Muziek Pubquiz of Televisiequiz met beelden uit het archief? Of maak je borrel uniek door het boeken van een DJ! Van persoonlijk en intiem tot groots en meeslepend; Beeld & Geluid in Den Haag zorgt dat jullie als team met een glimlach en vol goede moed aan 2022 beginnen.

70 JAAR TELEVISIE QUIZ

In 2021 was het 70 jaar geleden dat de eerste nationale televisie-uitzending plaatsvond. Hoe veroverde de tv de huiskamer? Waarom zorgde de leader van de NOS voor zoveel ophef? Of waarom moest er verantwoording worden afgelegd voor de eerste finale van De Soundmixshow? Onze quizmaster neemt je mee door opmerkelijke momenten in 70 jaar Nederlandse televisie. Natuurlijk verrijkt met unieke beelden uit ons archief. Na de quiz is het tijd om gezellig met je collega’s na te praten tijdens de borrel.

BOEK EEN DJ

Heb je zin in een leuke borrel? Je nieuwjaarsreceptie wordt fantastisch met de juiste muziek, Niets is vervelender dan dat er mensen in een hoek blijven staan omdat de muziek niet past bij de gelegenheid. Dat zul je bij Beeld & Geluid in Den Haag niet meemaken. We hebben diverse DJ’s beschikbaar die voor elke receptie de juiste skills en muziekkennis hebben.

MUZIEK PUBQUIZ

Op zoek naar een leuke muzikale Pubquiz? Iedere quiz is uniek en wordt op maat samengesteld voor jou en je collega’s. Wil je bijvoorbeeld muziek uit een bepaald jaar, thema of genre? We houden rekening met al je wensen. De onderwerpen zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen. Na de quiz draait onze DJ nog wat heerlijke nummers zodat je borrel uitloopt in een leuk feestje.

ALLES IS MOGELIJK

Heb je zelf een idee voor een leuke nieuwjaarsborrel of receptie? We helpen je graag bij de verdere invulling hiervan. We kunnen je event streamen of aanvullen met bijvoorbeeld een bierproeverij, cocktailworkshop, diner en nog veel meer.

Delen