SPREEEK: Burgemeester Jan van Zanen lanceert nieuwe digitale agenda debatten in Den Haag 

Vandaag lanceert burgemeester Jan van Zanen SPREEEK. Het online platform voor debatten en dialogen in Den Haag. Op SPREEEK.nl vind je alle interessante gesprekken die in en over de stad plaatsvinden. SPREEEK is een initiatief van 10 Haagse instellingen, waaronder Beeld & Geluid in Den Haag .

Wat is SPREEEK

SPREEEK is het digitale platform dat functioneert als centrale verzamelplek voor alle interessante gesprekken, dialogen en debatten, die de culturele instellingen van Den Haag te bieden hebben. En niet alleen dat: door kruisbestuiving en coproductie gaan we ook zorgen dat we steeds meer mensen bereiken en interesseren om mee te doen.

Deze 10 culturele instellingen vormen SPREEEK

Beeld & Geluid in Den Haag , Bibliotheek Den Haag, De Tussenruimte, Filmhuis Den Haag, Het Nationale Theater, Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum, Montesquieu Instituut, Museon-Omniversum, Nieuwspoort en The Hague Humanity Hub.

Waarom SPREEEK

Den Haag heeft een heel rijke en eigen debatcultuur. Het goede gesprek vindt op veel plekken verspreid door de stad plaats. Dat is mooi. Maar het maakt ook dat al die goede gesprekken niet altijd gevonden worden door de mensen die erin geïnteresseerd zijn. 

Vanuit de breed gedeelde behoefte om het Haagse debat nu goed op de kaart te zetten, hebben 11 Haagse culturele instellingen SPREEEK opgezet. Wil je je oriënteren, en ruim van tevoren weten welk debat waar plaatsvindt? En wil je een reservering maken of kaartje kopen? Dan kan dat vanaf nu bij SPREEEK – het online platform voor debatten in Den Haag. 

Bezoek vanaf nu www.spreeek.nl voor alle mooie programmering!

Delen