Special guests bij Hallo Kids Radio in KinderPodcastDagen

Heb jij altijd al eens willen zien hoe radio gemaakt wordt? Goed nieuws, want de middagshow van Hallo Kids Radio zendt tijdens de meivakantie doordeweeks live uit vanuit Beeld & Geluid in Den Haag en daar kun jij bij zijn! Jij kunt de presentatoren van Hallo Kids Radio in het echt aan het werk zien en er is de mogelijkheid om zelf een plaatje aan te vragen. Is jouw favoriete liedje straks te horen op de radio? Er komen dagelijks speciale gasten langs in de live uitzending! Kom je langs? Toegang tot de live uitzending is gratis.

Sara de Monchy – Sara’s Mysteries

3 mei 15:00 – 16:00 uur

Sara van Sara’s Mysteries komt een kijkje nemen bij Hallo Kids Radio! Kom je ook?

DIRK SCHEELE

4 mei 15:00 – 17:00 uur

Op 4 mei tussen 16:00 en 17:00 uur komt Dirk Scheele langs in Beeld & Geluid in Den Haag bij de live uitzending van Hallo Kids Radio! Dirk Scheele is een Nederlandse gitarist, zanger, liedjesschrijver en acteur die muziek maakt voor kids van 2 t/m 8 jaar. Wat wil jij hem vragen? Kom langs!

Bart Tuinman en Joanna – NOS Jeugdjournaal

4 mei 15:00 – 16:00 uur

Altijd al willen kijken hoe NOS Jeugjournaal podcastmaker Bart Tuinman en Joanna te werk gaan? Ze komen live in de uitzending!

MYLÈNE & ROSANNE

6 mei 15:00– 16:00 uur

Mylène & Rosanne vormen een Nederlands zangduo, bestaande uit de tweelingzussen. Ze deden mee aan Kinderen voor Kinderen, speelden in diverse musicals én zijn bekend van hun deelname aan het Junior Songfestival. Ze komen langs op 6 mei vanaf 15:00 uur. Kom je ook?

Filosoofje

6 mei 15:00 – 16:00 uur

Luister mee naar de podcastmakers van Filosoofje die live in de uitzending van Hallo Kids Radio zullen zijn.

Delen