Tijdelijk gesloten tot en met 1 juni

Vanwege de uitzonderlijke situatie veroorzaakt door het coronavirus nemen we, als museum en ontmoetingsplek, onze verantwoordelijkheid. We volgen het beleid van de Rijksoverheid. Beeld en Geluid Den Haag is dus tot en met maandag 1 juni 2020 gesloten voor bezoekers.

We volgen de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland op de voet. Zoals bekend kunnen de overheidsmaatregelen in de toekomst wijzigen.

Maatregelen Beeld en Geluid Den Haag

  • Het gehele gebouw is gesloten voor (zakelijke) bezoekers t/m maandag 1 juni. De publieke programmering is tot die tijd afgelast. Dit geldt ook voor meetings, evenementen en congressen.
  • Om de risico’s verder in te dammen is de schoonmaak van ons hele pand geïntensiveerd. Zodra de deuren weer openen verzoeken we bezoekers om de handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Verdere maatregelen nemen we in overleg met de bedrijfsarts, het RIVM en de GGD als daar aanleiding toe is.

Vragen over Meetings & Events

Wij blijven klaarstaan voor onze klanten. Al onze collega’s werken op dit moment vanuit huis. Voor vragen over een reeds geboekte meeting of event kun je altijd contact met ons opnemen via 070-3307575 of stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl.

Heb je een afspraak met ons staan? Dan wordt er contact met je opgenomen om het overleg op een andere wijze in te vullen. Wij proberen mee te denken binnen de mogelijkheden die er zijn.

Annuleren of verplaatsen van Meetings & Events

In verband met de maatregelen inzake het coronavirus in Nederland, is de doorgang van evenementen en bijeenkomsten lastig te voorspellen. Beeld en Geluid Den Haag volgt te allen tijde de richtlijnen vanuit de overheid. Bij een verbod op bijeenkomsten door de Nederlandse overheid in de periode waarin uw bijeenkomst zou plaats vinden, kan kosteloos geannuleerd worden.

Wanneer u een evenement annuleert dat plaats vindt in een periode waarvoor geen verbod geldt, dan bieden wij aan om deze te verplaatsen in 2020, waar mogelijk en in overleg. Eventueel gemaakte annuleringskosten kunnen ingezet worden als aanbetaling voor het hetzelfde, verplaatste evenement later in 2020.

We zien uit naar de dag waarop we iedereen weer gewoon kunnen ontvangen in ons bruisende pand. Voor nu wens ik je namens ons hele team veel gezondheid, rust en wijsheid!