NIEUW: Introductie tweede online eventplatform

Met trots introduceren we ons tweede online eventplatform: Noblecast VANUIT Beeld & Geluid in Den Haag : een voordelig, simpel en efficiënt streaming platform.

Dit online platform is gericht op de klant die op zoek is naar een gemakkelijk platform voor een eenvoudige webinar. Geen overvloed aan opties, maar een overzichtelijk geheel met een aantal gemakkelijke interactie tools. Streamen en chatten staat centraal! Zonder gecompliceerde inlog of registratie. Openbaar of afgeschermd met een wachtwoord.

Het platform is gemakkelijk aan te passen naar jouw eigen huisstijl. We vertalen jouw training, evenement of productpresentatie naar een waardevolle online ervaring. Bezoekers kunnen chatten, stemmen via polls en kijken naar jouw webinar, online event of hybride event. Maak gebruik van het gebruiksvriendelijke platform vanaf €295,-.

De voordelen van Noblecast

Streamen in het platform zelf

Door middel van een simpele streaming key ben je binnen no time online. Dit stelt je in staat om snel te schakelen. Geen ingewikkeld gedoe met een externe streaming maar rechtstreeks in het platform zelf.

Wel of geen inlog

Het platform is makkelijk bereikbaar via een URL en werkt in alle browsers. Bezoekers hoeven zich niet te registreren of in te loggen en kunnen gelijk chatten. Wil je je stream afschermen? Dit kan door middel van een wachtwoord. Zo kan je ook zien wie er is ingelogt.

Chat & Poll

Elke stream is voorzien van een chat- en een poll functie. Iedereen kan chatten en als moderator kan je polls online zetten. Stemmen op een poll kan door middel van een simpele klik. 

Cue scherm

De uitslag van de poll wordt via een cue scherm gecommuniceerd aan de presentator. Ook alle chatberichten verschijnen op het cue scherm. Het cue scherm is simpel te openen in een browser en kan op elke tablet op laptop worden afgelezen.

Branding

Wil je je event voorzien van je eigen branding? Geen probleem! Kleuren en logo’s kunnen worden aangepast aan je huisstijl. De aanpassingen kunnen zelf worden gedaan in het cms systeem en zijn gelijk zichtbaar op het platform.

Koppeling met social media of website

Wil je je webinar of online event ook live publiceren op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn? Noblecast biedt de oplossing. Zend je liever uit via je eigen website? Geen probleem, we leveren je een Iframe die je makkelijk op je eigen website kan plaatsen.

Op zoek naar een platform met eindeloze mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een platform waarbij je break-out en subsessies kan implementeren en de registratie via het platform laten lopen? Bekijk dan ons andere platform Invitado VANUIT Beeld & Geluid in Den Haag . Klik op de button hieronder en vergelijk onze platforms.

Delen