NIEUW: Studio Plug & Play voor webinars

Wil je een online event organiseren met maximaal 2 mensen tegelijkertijd in beeld? Dan is Studio Plug & Play voor jou de ideale oplossing. Door gebruik te maken van onze standaard opstelling kan je tegen een aantrekkelijk tarief heel makkelijk en snel een webinar opzetten.


Deze studio bevindt zich op de begane grond. De ruimte is volwaardig ingericht om je eigen online event uit te zenden, wel met maximaal 2 mensen tegelijk in beeld. Er staan 3 schermen opgesteld.

Als je gebruik maakt van ons eigen gebruiksvriendelijke online platform hoef je je geen zorgen te maken om de techniek. Wil je je uitzending een eigen uitstraling geven dan kan je de achterwand voorzien van een eigen print.

Studio Plug & Play biedt de mogelijkheid om te werken met externe sprekers, het delen van je presentatie en het afspelen van je video’s. 

SCHERP TARIEF

Door de standaard indeling van deze ruimte is het mogelijk om tegen een scherp tarief een professioneel online event te produceren. Eventueel in combinatie met ons eigen online eventplatform.

DEZE STUDIO IS PERFECT VOOR:

  • Webinars
  • Online events
  • Persconferenties 
  • Productpresentaties
  • Masterclasses

BEHOEFTE AAN MAATWERK?

Heb je behoefte aan maatwerk? Meer camera’s, een andere inspirerende ruimte en andere opstelling? Neem dan een kijkje bij onze andere ruimtes waarin we webinars op maat aanbieden.

Delen