Netwerkclub Club BENG van start op 30 september

Op 30 september 2021 vindt de eerste bijeenkomst plaats van Club BENG voor potentiele leden en partners, in de vorm van een netwerklunch. Het is de kick-off van een jaar vol activiteiten voor event-, marketing en communicatieprofessionals. Kennis delen en elkaar inspireren staat daarbij centraal.

Club BENG is een initiatief van Beeld & Geluid in Den Haag  en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag. Club BENG is dé netwerkclub voor event-, marketing en communicatieprofessionals in de regio Den Haag. Hoe inspirerend is het om het enthousiasme voor je vak te delen met mensen die in dezelfde beroepsgroep werken?

Club BENG organiseert jaarlijks diverse events zoals masterclasses, kennisevents, bedrijfsbezoeken en netwerklunches. Bij deze events gaat het in de eerste plaats om kennis en inspiratie, het bouwen van een professioneel netwerk is daaraan ondergeschikt maar zeker niet onbelangrijk.

Ontwikkelingen

Het vak is enorm in ontwikkeling. De afgelopen periode namen online events een vlucht en de daaruit voortgekomen hybride events lijken een trend die zich doorzet. Binnen het vakgebied vormen zich steeds meer specialismen, zoals film, podcast, social media, vlog. Samenwerken wordt steeds belangrijker, net als leren van elkaars expertises. Zo kom je tot de juiste strategische keuzes en effectieve campagnes. Kortom, de tijd is rijp voor Club BENG.

Aanmelden netwerklunch 30 september

Lid worden

“Wil je beter worden in je vak en meer mensen leren kennen die in jouw vakgebied actief zijn? Word dan lid van Club BENG!”, zo luidt de aanbeveling van een van de leden. Club BENG is een nieuwe, frisse club waar professionals en specialisten bijeenkomen om kennis te delen, te sparren en inhoudelijke onderwerpen en thema’s uit te diepen. Hou jij je beroepsmatig bezig met evenementen, marketing en communicatie in de regio Den Haag? Word lid en sluit je aan bij Club BENG. Op de website www.clubbeng.nl vind je alle informatie. Vul snel het inschrijfformulier in.

De ambitie van Club BENG is dat leden uitkijken naar weer een inhoudelijke bijeenkomst en het ongedwongen samenkomen met vakgenoten die werkzaam zijn in de regio Den Haag. Nuttig en aangenaam. Bij de start wordt gemikt op zo’n 50 leden. Het grote netwerk van initiatiefnemer Beeld & Geluid in Den Haag staat open voor de leden van Club BENG.

Delen