Korting Museum en World Press Photo – UIT Festival

Op 3,4 en 5 september is het weer tijd voor het UIT Festival. Dit weekend krijg je €10,- korting op tickets voor World Press Photo in combinatie met een museumbezoek.

MET €10,- KORTING NAAR HET MUSEUM EN WORLD PRESS PHOTO

Bezoek nu het nog kan de World Press Photo expositie. Bekijk ook ‘The Makeable Mind’, een samenwerking met Noorderlicht die je prikkelt om na te denken over de waarde van digitale media.

Op 3,4 en 5 september krijg je €10,- korting en mag je de exposities én het museum bezoeken voor slechts €5,-. 

STAPPENPLAN

  • Stop de ticket(s) ‘World Press Photo + museum – 18+’ in je winkelmandje.
  • Voer de kortingscode UITFESTIVAL onderaan de ticketstraat toe. Dan verschijnt de korting.

WORLD PRESS PHOTO

De World Press Photo 2021, de grote jaarlijkse internationale persfotowedstrijd, is dit jaar weer te zien in Beeld & Geluid in Den Haag . Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s kun je zien, inclusief de prachtige World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year. En natuurlijk veel indrukwekkende foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu en de winnende films van de Digital Storytelling Contest.MEER INFO

MEDIAMUSEUM

Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Het snappen van media is tegenwoordig net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Waar je bij Beeld & Geluid Hilversum het archief induikt, ga je bij ons in Den Haag zelf aan de slag! Je ontdekt welke rollen journalisten, politici en wijzelf hebben, hoe je de aandacht trekt en hoe onze werkelijkheid ‘gekleurd’ wordt door mensen die dit het beste doen. MEER INFO Bekijk de wisseltentoonstelling van Noorderlicht – The Makeable Mind. We tonen werk van vier kunstenaars die nadrukkelijk reflecteren op, en gebruik maken van online mediaplatforms en kunstmatige intelligentie. Ze prikkelen de kijkers om na te denken over de waarde van en de waarheid in (online) digitale media. Met creatieve twists en technologische innovaties geven ze een nieuwe invulling aan de beeldjournalistiek.

UIT FESTIVAL

In het weekend van 3, 4 en 5 september vindt het UIT Festival plaats. Den Haag viert de kick-off van het nieuwe culturele seizoen! Na een roerige periode in lockdown, mogen we eindelijk weer genieten van het rijke culturele aanbod in Den Haag. Geniet drie dagen lang van de mooiste previews en parels van het nieuwe cultuurseizoen. Stel je eigen route samen langs de vele culturele instellingen die Den Haag rijk is en flaneer langs de buitenpodia op het Lange Voorhout. Op deze website vind je het hele programma.

Delen