Impactvolle events met het archief van Beeld & Geluid

Bij Beeld & Geluid staan we altijd klaar om impact te creëren op jouw evenement. Maak hierbij gebruik van onze verschillende mogelijkheden. We hebben veel audiovisueel beeldmateriaal, quizzes en zelfs een VR game. Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder!


AUDIOVISUEEL MATERIAAL

In ons archief van Beeld & Geluid hebben we wel 1,2 miljoen uur aan audiovisueel materiaal. Wanneer je een event boekt is het uniek om hier gebruik van te maken. Met visueel beeld geef je de kern van je boodschap kracht. Je kan het zo gek niet bedenken en wij hebben een inhaker voor je klaarstaan. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar passende fragmenten. Denk bijvoorbeeld aan een compilatie over het thema van het event als gespreksstarter.


QUIZZES

Denk je mogelijk aan een luchtige break in je event? Dan is een quiz misschien wel passend voor je programma. We hebben verschillende soorten quizzes voor je klaar staan, onder andere een toffe quiz over 70 jaar televisie met beelden uit ons archief. Ook hebben we de mogelijkheid om een gepersonaliseerde muziekquiz aan te bieden. Ga jij voor jaren 60, 90 of misschien wel de 00’s? In plaats van een luchtige break in je event kun je kiezen voor een borrel. Een borrel is uiteraard niet compleet zonder dj, ook voor deze aanvragen staan wij voor je klaar.


VR-GAME

Ben je op zoek naar meer interactieve en innovatieve virtual reality ter afwisseling in je event? Bij de ‘Beeld & Geluid VR Escape Game: Tune In’ bewonder je iconische fragmenten op een nieuwe wijze! Door goed te communiceren met je team van 2 tot 6 personen kun je de code kraken. Hierbij maak je gebruik van verschillende props in de echte wereld om in de VR wereld de oplossing te vinden. Dit is niet slechts een vermakelijk tussenprogramma, maar ook goed voor teambuilding!

Kortom, de mogelijkheden bij Beeld & Geluid zijn eindeloos. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de invulling van je event.

Neem contact op

Delen