Hoe verloopt een event vanaf 1 juni 2020 bij Beeld en Geluid Den Haag.

Lees hier alles over onze: entree en ontvangst, routing en signage, catering, aangepaste capaciteit in de zalen en algemene hygiënemaatregelen.

Entree en ontvangst

Nadat je geparkeerd hebt of vanuit de tramhalte de Zeestraat ingelopen bent, word je gastvrij onthaald op nummer 82. Bij de deur staat een host of een hostess. We houden de deur zoveel mogelijk open om onnodig openen en sluiten te voorkomen. 

Je zult meteen zien dat één kant van de ontvangstruimte voor binnenkomende gasten is en de andere kant voor vertrekkende gasten. Bij de entree en op diverse andere plekken in het pand staan desinfectiezuilen om je handen te reinigen. We zullen zorgen voor voldoende garderobe rekken zodat iedereen met gemak jassen en tassen kan ophangen. Ons personeel is uiteraard aanwezig om je vragen te beantwoorden en te helpen indien nodig. Zij zijn getraind voor deze nieuwe situatie. 

Routing en signage

In ons historische pand hebben we een nieuwe routes en signage aangebracht. De bezoekersstromen worden gescheiden en de routes zijn nog duidelijker dan voorheen. Door het hele pand is op de vloer is duidelijk gemarkeerd hoe er 1,5 m afstand gehouden kan worden. Dit geldt in de rij bij de registratiebalie, bij het koffiepunt en ook in de cateringruimtes waar de afstanden met stippen aangegeven zijn. Wij informeren je over onze maatregelen via informatieborden op diverse plekken in het pand en via onze schermen. 

Catering

Koffietijd … heel belangrijk:)! Wij serveren koffie, thee en water vanaf onze counter. Afhankelijk van de groepsgrootte worden er meerdere uitgiftepunten opgezet. De bedieningsmedewerkers dragen hygiënische mondkapjes. Wij hebben gekozen voor transparante kapjes waardoor de mimiek goed zichtbaar is. Op deze manier proberen we ons contact zo persoonlijk mogelijk te houden. Daarnaast werkt iedereen met handschoenen aan. We maken de tafels pas schoon nadat de gasten de ontvangstruimte verlaten hebben. Dit om contact te vermijden. Op de tafels zullen ook bordjes staan waarbij iedereen opgeroepen wordt de kopjes te laten staan. Snacks en koekjes zullen voorverpakt zijn. 

Onze smaakvolle lunches bieden we aan in voorverpakte lunchboxes. Deze worden uitgegeven vanaf de buffetten. In het geval van een hybride event, waarbij een deel van het publiek thuis, of vanaf een andere locatie, meekijkt, sturen we hen deze lunchboxes graag toe. Uiteraard hebben we ook een borrelbox, snackbox of een gepersonaliseerde box op maat. 

Aangepaste capaciteit in de zaal 

De opstelling van de zaal is aangepast aan de 1,5 m. richtlijnen. Stoelen en tafels zullen ruim uit elkaar staan. Bij het binnenkomen en vertrekken uit de zaal, worden de gasten begeleid. We zullen ervoor zorgen dat de zalen rij voor rij gevuld worden zodat men elkaar niet hoeft te passeren. Rijnummers zullen achter op de stoelen staan en kunnen ook in een voortraject al gecommuniceerd worden. 

De capaciteit van onze zalen is nu veel beperkter dan normaal. Wil je je publiek vergroten, dan kunnen wij je event ook uitzenden. We creëren dan een hybride evenement met publiek in de zaal en publiek op afstand. 

Algemene hygiëne

Door het pand heen zul je op verschillende plekken desinfectiezuilen vinden. Bij de WC’s bewaken onze medewerkers de drukte en zorgen zij dat er niet te veel mensen in de ruimtes zijn. Uiteraard vind je op de WC’s: zeep, papieren handdoekjes en blowers. 

Gedurende de dag zorgen we voor vaker en extra schoonmaak in het pand en in het bijzonder bij de WC’s. Bij de kleine meetingzalen is geen extra begeleiding bij de WC’s maar is wel extra desinfectiemiddel aanwezig om deurklinken schoon te maken.

Bekijk hieronder de rondleiding door Beeld en Geluid Den Haag

Delen