Het nieuwe vergaderen: hybride en op 1,5 meter afstand

Het organiseren van een vergadering ziet er op dit moment heel anders uit dan wat we gewend waren. Organiseerden we voor corona een vergadering met iedereen in dezelfde ruimte? Nu houden we rekening met 1,5 meter afstand en deelnemers die vanuit huis participeren. Maar hoe regel je dat?


Hybride vanuit Beeld & Geluid

Een hybride vergadering is een combinatie van een offline en een online bijeenkomst, waarbij deelnemers bij ons op locatie aanwezig zijn en deelnemers vanuit huis participeren.

Vanuit Beeld & Geluid bieden wij de perfecte oplossing: de Meetup vergadering. Onze Meetup sluit je met een USB kabel aan op je laptop en je kan gelijk vergaderen. 

De Meetup bevat een zeer goede smart camera, een microfoon en speakers voor een optimale weergave van het beeld en geluid van de andere gesprekspartners. De 120 graden camera zorgt voor een fantastisch breed beeld van de ruimte zodat iedereen aan tafel goed in beeld komt, ook als je wat verder uit elkaar zit. Zo wordt hybride vergaderen wel heel makkelijk.

Extra services

Beeld & Geluid in Den Haag biedt méér dan alleen zalen met tafels, lekker eten en een gastvrije en veilige ontvangst. We hebben alle elementen in huis voor meer focus, inspiratie en plezier tijdens je hybride vergadering, zoals workshops, trainingen, goodiebags. Ook is het mogelijk om deze producten op te sturen naar de deelnemers thuis.

Zet videomateriaal uit ons archief in

Beeld & Geluid is hét instituut voor media. We beheren een brede, dagelijks groeiende mediacollectie. Dit materiaal kunnen we ook inzetten bij bijeenkomsten. Denk hierbij aan een filmcompilatie over het thema van een bijeenkomst, maar het kan ook zo eenvoudig zijn als het opdiepen van een oude commercial van ‘jouw bedrijf’.

RIVM-richtlijnen

Alles wat wij doen is uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Nieuwe informatie wordt meteen gedeeld met onze opdrachtgevers en naast onze extra hygiëne-maatregelen hanteren wij op smallere looproutes eenrichtingsverkeer en bewaken wij overal de 1,5 meter afstand.

Kosten hybride vergaderen

Wil jij onze Meetup gebruik maken bij je meeting, dan kan dit voor een meerprijs vanaf €79,50 excl. BTW. 

Delen