Nieuwsfoto van de maand in de Spuistraat

De etalages in de Spuistraat zijn gevuld met cultuur! Cultuur in de Etalage maakt leegstand in de binnenstad van Den Haag een stukje gezelliger. Bekijk bijvoorbeeld de krant van Beeld & Geluid in Den Haag , geheel in het teken van nieuwswijsheid.

Wethouder Saskia Bruines opende 11 mei de mooi gevulde etalages in de Spuistraat. Om dit te vieren hebben we een speciale actie! Heeft u de Haagsche Krant van Beeld & Geluid gespot? Maak dan een selfie met de hashtag #cultuurindeetalage. Wandel daarna langs ons museum en ontvang bij het tonen van de selfie een gratis kopje koffie met brownie.

Nieuwsfoto van de maand

Niet alleen de Haagsche Krant is te lezen in de etalages in de Spuistraat. In het voormalige pand van Hudson’s Bay komt de Nieuwsfoto van de maand te hangen. Nieuwsfoto’s worden dagelijks gemaakt, deze vertellen stuk voor stuk een uniek verhaal. Iedere eerste maandag van de maand spreken Tjeerd de Boer van Beeld & Geluid in Den Haag en Edouard van Arem van ANP in Haags Bakkie op Den Haag FM over de Nieuwsfoto van de maand.

11-05-2022 opening Cultuur in de Etalage door wethouder Saskia Bruines.

Cultuur in de Etalage

Cultuur in de Etalage is een project mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag waarbij winkelgebieden aantrekkelijker worden gemaakt door cultuur. Culturele instellingen vullen etalages met een leuke beleving zo krijgen bezoekers van de binnenstad een kijkje in het culturele aanbod van Den Haag.

Delen