Beeld & Geluid in Den Haag investeert in apparatuur webinars

Er is bij Beeld & Geluid in Den Haag geïnvesteerd in apparatuur en kennis om hybride events en webinars volledig in eigen huis te kunnen faciliteren. Van een simpel webinar tot een volledig hybride event, alles is mogelijk. De afgelopen 1,5 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in online oplossingen waardoor we nu in staat zijn om op een snellere en efficiëntere manier je webinar of hybride event te verzorgen.

Online en hybride events zijn de toekomst

Onderzoekers voorspellen dat de eventbranche nooit meer hetzelfde zal zijn. Dat vinden we als conclusie terug in artikelen over hoe ons gedrag zich ontwikkelt in de nasleep van de pandemie. De wens om regelmatig in grote groepen bijeen te komen is afgenomen. Online en hybride events gaan een gouden toekomst tegemoet.

We verwachten dat, mede gelet op de goede ervaringen van het afgelopen jaar, de online en hybride events blijvend zijn. Dat neemt niet weg dat de behoefte om elkaar face-to-face te ontmoeten en inspireren ook aanwezig is, maar dat de verhouding in online en offline events in balans moet zijn. Online en hybride events spelen in op de onderbuikgevoelens die de pandemie bij veel mensen teweeg brengt en bieden nieuwe kansen.

Apparatuur in huis

Nu we diverse apparatuur op locatie klaar hebben staan bieden wij je de mogelijkheid om flexibel om te gaan met je event. Het omschakelen van live naar hybride of van hybride naar online gaat makkelijker en is ook nog eens voordeliger. Zo kan je bijvoorbeeld je live event bij ons organiseren en deelnemers tegelijkertijd online laten deelnemen. Kortom we bieden vanuit Beeld & Geluid in Den Haag voldoende mogelijkheden om je (live) event tot een succes te maken.

Delen