6 redenen om weer live events te plannen bij Beeld & Geluid in Den Haag

We hebben er heel lang op gewacht maar ‘live’ events mogen weer! Vanaf 30 juni kunnen met corona toegangsbewijzen, onder voorwaarden, eendaagse evenementen met 100% van de bezoekerscapaciteit worden georganiseerd. Wil je toch de 1,5 meter aanhouden dan kan dat ook en houden we bij het hele event rekening met deze maatregel.

Je bent een van de eersten

Iedereen heeft ernaar uitgekeken en kan niet wachten om als een van de eersten deel te nemen aan een live event. De behoefte om bij te praten, te netwerken en te genieten van heerlijke catering is groot. Wacht niet te lang met het inplannen van je event want de agenda’s stromen vol.

Gebruik onze opgedane kennis

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we de afgelopen periode enorm veel kennis opgedaan over het organiseren van (online) events, campagnematig plannen, contentmarketing en natuurlijk alles op het gebied van veiligheidsmaatregelen. Zo helpen we je gasten zich veilig te voelen bij Beeld & Geluid in Den Haag .

Van live tot hybride of online

Sinds begin 2020 zijn we allen bijzonder flexibel geworden als het gaat om veranderingen. Het omschakelen van live naar hybride of volledig online is op dit moment op zeer korte termijn te realiseren. Laat je dus niet ontmoedigen door de onzekerheid over corona maar plan je event in. Veranderen de maatregelen? Dan schakelen we samen met jou snel naar een andere vorm.

Maak impact

Impact maken met je event, dat is het doel. Dat doe je door inhoud, energie en interactie. Wanneer je nu je event inplant weet je zeker dat je bezoekers hier energie van krijgen. Ze mogen na lange tijd weer naar een live event! Zo heb je er al één van de drie geregeld en weten we zeker dat het met de inhoud en interactie ook helemaal goed gaat komen.

Netwerken!

Wat hebben we het gemist: kennismaken met vakgenoten, bijpraten met collega’s of relaties. Een van de belangrijkste onderdelen die we bij een online event niet optimaal konden vervangen. Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we in samenwerking met onze cateraar Karsten & Kuiper heerlijke borrel arrangementen samengesteld. We werken met verse ingrediënten en alles wordt zelf bereid in de professionele keuken van Beeld & Geluid in Den Haag .

Bekijk onze zalen of neem contact op via 070 330 7575 of events.denhaag@beeldengeluid.nl

Delen