2022 wordt het jaar van de hybride events

Natuurlijk gaan we in 2022 weer diverse ‘live’ events organiseren. Gewoon omdat het weer kan en mag. Vergeten we dan alles wat we hebben geleerd over online events en leggen de focus weer volledig op ‘live’? Nee, we pakken het beste van twee varianten en schakelen over op hybride events. We combineren het voordeel van ‘live’ met de unieke mogelijkheden van online events en noemen dit hybride.

Inmiddels hebben we vanuit Beeld & Geluid in Den Haag diverse hybride events georganiseerd en we zien echt voordelen. Het bereik is vele malen hoger, we maken automatisch content en we denken nog beter na over de inhoud van het programma.

Vanuit Beeld & Geluid in Den Haag bieden we je diverse oplossingen en ondersteuning om je hybride event te organiseren.

  • We geven je volledige technische ondersteuning.
  • We werken met diverse (eigen) platformen. Bekijk hier de verschillende platformen.
  • We helpen je bij het maken van het concept of draaiboek.

Onze locaties in Den Haag en Hilversum zijn perfect voor hybride evenementen: een combinatie van events met publiek live in de zaal en publiek online op afstand. Gasten in de studio beleven een live event terwijl deelnemers thuis meekijken en meedoen.

Mogelijkheden tot het creëren van interactie zijn volop aanwezig. Iedereen wordt betrokken bij het evenement, waar ze ook zijn. Denk aan chats, polls, plug-ins (korte workshops), break-out sessies en de chat carrousel. Gasten in de zaal geven een extra dimensie aan de uitzending en door het online publiek is het totale bereik van het event vele malen groter.

Vragen?

Delen