Nieuwjaarsbijeenkomst

Begin 2021 in stijl en boek de gezelligste nieuwjaarsbijeenkomst vanuit de studio van Beeld & Geluid in Den Haag ! Wij streamen de show naar jouw collega’s thuis.

Vanuit ons museum aan de Zeestraat richten wij volledig naar jullie eigen wens een nieuwjaarsbijeenkomst in voor alle collega’s. Van persoonlijk en intiem tot groots en meeslepend; Beeld & Geluid in Den Haag zorgt dat jullie als team met een glimlach en vol goede moed aan 2021 beginnen.

Ons museum heeft diverse ruimtes, beschikt over alle technische mogelijkheden om jullie digitale bijeenkomst aan te kleden met film en interactie en… is altijd coronaproof. Wij ontzorgen jullie bijeenkomst van 2020 van a tot z.

Het Nieuwjaarscafé 2021

Elkaar ontmoeten in hét online café van jouw eigen organisatie!
Dé plek waar collega’s elkaar graag ontmoeten met een drankje, prettige muziek, zachte verlichting en vriendelijk geroezemoes. Die sfeer. Die je misschien zo mist. Maar dan online! Het Nieuwjaarscafé wordt uiteraard gebrand met jullie eigen logo + naam van je organisatie.

Terugblikken en vooruitkijken; de inhoudelijke reflectie
Een ambiance waar ruimte is voor leidinggevenden, directie of collega’s om de speerpunten van het komende jaar te bespreken en… om terug te blikken. Want daar is nu meer dan ooit behoefte aan. Samen verbinding ervaren – ook al is dat op afstand – en stilstaan bij wat er allemaal is gebeurd het afgelopen jaar. Om vervolgens de blik op de toekomst te richten en vol goede moed het nieuwe jaar in te slaan.


Het concept is eenvoudig en uniek
In Het Nieuwjaarscafé staat SAMEN centraal. Dit thema geven we vorm met muziek en verhalen. Immers: muziek verbindt én muziek is een mooi haakje naar persoonlijke (werk)verhalen. En die willen we met elkaar delen.

Muziek en verhalen
We vragen iedereen om een song uit te kiezen die over samen en verbinding gaat, inclusief het verhaal achter deze song. Het mag overal over gaan. Alles wat je wil delen en voor verbinding zorgt, is welkom.

Eigen playlist 2021
Deze songs plaatsen we in de week voorafgaand aan het event op een speciaal platform dat alleen voor jouw organisatie toegankelijk is. Zo ontstaat er een eigen playlist 2021 van jouw organisatie met favoriete nummers.

Live: gesprekken, muziek, quiz door DJ/presentator aan de bar
De inzenders van de hoogst genoteerde songs (de TOP 3) en de mooiste verhalen worden uitgenodigd om live aan de bar te komen vertellen. In het café wisselen de verhalen van collega’s en de woorden van directieleden elkaar af. De presentator/DJ interviewt de ‘gasten’, er wordt live muziek gespeeld en er is ruimte voor een interactieve quiz.

Inspiratie

Ben je benieuwd naar de ruimte waarin de bijeenkomst plaats zal vinden? Bekijk hieronder ter inspiratie de video die we maakten in onze Newsroom voor de kerst/eindejaarsshow. Natuurlijk wordt de setting geheel aangepast naar het nieuwjaarscafé.

Meer info

Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Neem contact op