Webinars & Online Events

Webinars en Online Events; de ideale manier om in contact te blijven met klanten, werknemers en stakeholders. We bieden 4 studio’s voor webinars in ons historische pand in hartje Den Haag. Bekijk ons aanbod voor Webinars en andere Online Events zoals Talkshows en Podcasts.

Webinars

Naast live events organiseer je ook (deels) online events bij Beeld & Geluid in Den Haag . Met een webinar nemen we op en zenden we online uit via een livestream. Dit kan met alleen online publiek thuis, of online met deels gasten in de zaal. Door een bijeenkomst hybride te organiseren (online en live) creëer je een extra dimensie aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

Interactie

We hebben alle mogelijkheden voor interactie met iedere deelnemer: klanten, werknemers, stakeholders en pers. Iedereen met toegang tot internet kan vanaf een smartphone, laptop of tablet betrokken blijven. Waar ze ook zijn … om de hoek, op een boortoren, een schoolplein of op een hoofdkantoor aan de andere kant van de wereld. Bij Beeld & Geluid in Den Haag heb je iedereen binnen handbereik.

Opstelling

Al onze grote zalen hebben de mogelijkheid voor een opstelling naar wens zoals een talkshow tafel, debat opstelling of juist een gezellige huiskamersfeer. Wij zorgen voor de regie,  camera’s, extra schermen en uiteraard professionele verlichting en geluid voor een dynamische weergave van je programma. 

Iedere studio heeft zijn eigen sfeer. Onze Newsroom heeft bovendien een videowall die je onderdeel kunt maken van je programma.

Zalen

Elk van onze zalen heeft een eigen sfeer.

  • De Club biedt een mooie, karakteristieke setting met de sfeer van een herensociëteit.
  • De Newsroom brengt weer een industrieel karakter met zich mee met onze indrukwekkende Vidiwall van 25m2. Perfect om in te zetten als achtergrond bij je webinar. 
  • Wil je juist meer ruimte en de mogelijkheid tot het creëren van een eigen sfeer, dan is de karakteristieke Eventzaal ideaal.
  • Wil je een webinar organiseren met max. 2 mensen tegelijkertijd in beeld? Dan is Studio Plug & Play voor jou de ideale oplossing. In deze ruimte van 60m2 op de eerste etage is een standaard opstelling geplaatst. Ideaal voor een presentatie, interview of ander tweegesprek tegen een aantrekkelijk tarief. 

We werken met een selectie aan meubilair leveranciers om in de zalen een setting te creëren aangepast aan het doel van de uitzending en de wensen van de opdrachtgever. Alles is mogelijk. 

Neem hieronder een kijkje bij verschillende ruimtes waarin webinars mogelijk zijn.

Op maat

Wij maken alle offertes altijd op maat. Immers, voor elk webinar zijn de wensen weer anders. Hoeveel deelnemers zijn er in de studio? Heb je gasten of sprekers die inbellen en op die manier deelnemen aan de uitzending? Welk platform wil je gebruiken en wat voor interactie wil je tijdens de uitzending? Dit is slechts een greep uit de elementen die een uiteindelijke prijs bepalen. 

Uiteraard denken we met je mee over wat de beste opzet is en hoe je letterlijk het beste in beeld kunt brengen wat je aan je deelnemers wilt tonen. We adviseren en helpen je gedurende het hele traject. De vorm waarin we ondersteunen kan ook verschillen. 

Heb je al ervaring met webinars en werk je graag met een bepaald platform en schrijf je een eigen draaiboek, dat kan! Anderzijds, als je (zoals velen) nieuw bent in dit speelveld, dan helpen we je graag met de opzet van techniek, de keuze en inrichting van een platform en een technisch draaiboek en begeleiding bij op de dag zelf. 

Bel voor een offerte op maat met Team Sales & Events, 070-3307575 of mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl 

Impressie webinars in Beeld & Geluid in Den Haag

Online event platforms

Inmiddels hebben we met onze specialisatie in online events tientallen events mogen verzorgen en bieden we twee gebruiksvriendelijke, interactieve en professionele Online Event platforms aan. Hier komt alle informatie en interactie samen: van programma tot break-out rooms, van chats tot streams. Bekijk hieronder de verschillen in onze platforms.

Webinar met publiek in de zaal?

Het is ook mogelijk om een Webinar of Live Streaming te organiseren met publiek in de zaal én publiek online. Kijk voor meer informatie bij onze Hybride oplossingen.

Micro-masterclasses; de leukste plugins voor jouw online event

Speciaal voor jouw online event hebben wij in samenwerking met Versdenkers zes creatieve online micro-masterclasses ontwikkeld. Ideaal voor jouw voor online of hybride evenement. Met deze masterclasses van twee keer tien minuten breng je extra interactie en energie in je evenement.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl of bel: 070 330 7575

Nieuws over Online en Hybride events