Audiovisuele collectie

We weten allemaal hoe krachtig een goede video of animatie kan zijn. Daarom denken wij graag met je mee over videocontent voor jouw bijeenkomst. De audiovisuele collectie van Beeld & Geluid levert een ongekende schatkist aan inspiratie.

Met onze collectie gaat een wereld voor je open!

Beeld & Geluid is hét instituut voor media. We beheren een brede, dagelijks groeiende mediacollectie. Naast één van de grootste audiovisuele collecties van Europa vind je ook geschreven pers, politieke prenten, websites en mediagerelateerde objecten in onze collectie. Dit materiaal kunnen we ook inzetten bij bijeenkomsten. Denk hierbij aan een filmcompilatie over het thema van een bijeenkomst, maar het kan ook zo eenvoudig zijn als het opdiepen van een oude commercial van ‘jouw bedrijf’.

Schatkist aan inspiratie

Bij iedere bijeenkomst moet de boodschap effectief overkomen. Het is immers de bedoeling dat je boodschap ook na de bijeenkomst blijft hangen. Beelden versterken de boodschap. We weten allemaal hoe krachtig een goede video of animatie kan zijn. Daarom denken wij graag met je mee over videocontent voor jouw bijeenkomst. De audiovisuele collectie van Beeld & Geluid levert een ongekende schatkist aan inspiratie. 

Bekijk de video die we maakten voor BNR ter ere van buitenlandcorrespondent Bernard Hammelburg die 50 jaar in het vak zat.

Hieronder een compilatie video die de ontwikkeling van de klantreis te laten zien. Vroeger miste je wel eens de release van het nieuwe album van je favoriete artiest, nu mis je niks meer. Alles is te kopen, zien of luisteren met één klik op je telefoon.

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl of bel: 070 330 7575