Hybride event oplossingen

We weten dat je contact moet blijven maken met klanten, werknemers en stakeholders. Dat kan vanuit ons prachtige pand. Bekijk ons aanbod.

Onze locatie is perfect voor een hybride event: een combinatie van events met publiek in de zaal en publiek op afstand. We nemen op en zenden online uit met webcasting en live streaming terwijl mensen in de zaal een extra dimensie geven aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

We hebben alle mogelijkheden voor interactie met iedere deelnemer: klanten, werknemers, stakeholders en pers. Iedereen met toegang tot internet kan vanaf de eigen smartphone, laptop of tablet betrokken blijven. Waar ze ook zijn … om de hoek, op een boortoren, een schoolplein of op een hoofdkantoor aan de andere kant van de wereld. Bij Beeld en Geluid Den Haag heb je iedereen binnen handbereik.

Al onze zalen hebben de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, extra schermen en een streamer voor een dynamische weergave van je programma. Onze Newsroom heeft bovendien een videowall die je onderdeel kunt maken van je programma.

Hybride event 

Ons Hybride pakket is altijd volledig op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en doelen. De combinatie van (live) webcasting / streaming en live publiek is in al onze zalen mogelijk. Je kunt kiezen voor één zaal of voor meerdere ruimtes tegelijkertijd.

Bij de hybride events moet je wel rekening houden met een beperkter aantal plekken in de zaal. Als je wilt, hebben we zelfs aangepast meubilair om zo veilig mogelijk aan alle nieuwe regelgeving te voldoen.

Verder denken we graag met je mee over catering en persoonlijke communicatie voor alle deelnemers … waar ze ook zijn.

De volgende onderdelen zijn standaard inbegrepen:

  • Live streaming via online platform naar keuze, ondersteuning bij je keuze
  • Advies over de juiste manier van uitzenden
  • Graphics zoveel mogelijk in je huisstijl
  • Begeleiding van Duty manager
  • Begeleiding van technicus Beeld en Geluid Den Haag
  • Gewenste opstelling 
  • Volledig ingerichte studio in ruimte naar keuze

Ruimtes voor Hybride events

Neem hieronder een kijkje bij verschillende ruimtes waarin Webcasting en Live streaming mogelijk is.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl of
bel: 070 330 7575

Nieuws over online/hybride events