Hybride events

Hybride events: de manier om zowel online publiek te bereiken met een webinar als fysiek publiek in de zaal. We weten dat je contact moet blijven maken met klanten, werknemers en stakeholders. Dat kan vanuit ons prachtige pand. Bekijk ons aanbod.

Naast live events organiseer je ook (deels) online events bij Beeld & Geluid in Den Haag.  Denk hierbij aan webinars, hybride events, podcasts en persconferenties.

Met een webinar nemen op en zenden online uit via een livestream. Dit kan met alleen online publiek thuis, of online met deels gasten in de zaal. Door een bijeenkomst hybride te organiseren (online en live) creëer je een extra dimensie aan de uitzending waardoor de totale deelname effectiever is en het bereik groot.

Interactie

We hebben alle mogelijkheden voor interactie met iedere deelnemer: klanten, werknemers, stakeholders en pers. Iedereen met toegang tot internet kan vanaf een smartphone, laptop of tablet betrokken blijven. Waar ze ook zijn … om de hoek, op een boortoren, een schoolplein of op een hoofdkantoor aan de andere kant van de wereld. Bij Beeld & Geluid in Den Haag heb je iedereen binnen handbereik.

Opstelling

Al onze grote zalen hebben de mogelijkheid voor een opstelling naar wens zoals een talkshow tafel, debat opstelling of juist een gezellige huiskamersfeer. Wij zorgen voor de regie, camera’s, extra schermen en uiteraard professionele verlichting en geluid voor een dynamische weergave van je programma. 

Iedere studio heeft zijn eigen sfeer. Onze Newsroom heeft bovendien een videowall die je onderdeel kunt maken van je programma.

Ons Hybride pakket is altijd volledig op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en doelen. De combinatie van (live) streaming en live publiek is in diverse zalen mogelijk. Je kunt kiezen voor één zaal of voor meerdere ruimtes tegelijkertijd.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events.denhaag@beeldengeluid.nl of
bel: 070 330 7575

Hybride event – webinars met publiek in de zaal

Ons Hybride pakket is altijd volledig op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en doelen. De combinatie van webinar en publiek in de zaal is in 3 zalen mogelijk. Je kunt kiezen voor één zaal of voor meerdere ruimtes tegelijkertijd.

Bij de hybride events moet je wel rekening houden met een beperkter aantal plekken in de zaal. Als je wilt, hebben we zelfs aangepast meubilair om zo veilig mogelijk aan alle nieuwe regelgeving te voldoen.

Verder denken we graag met je mee over catering en persoonlijke communicatie voor alle deelnemers … waar ze ook zijn.

Ruimte voor Hybride events

Neem hieronder een kijkje bij ruimte waarin een hybride event mogelijk is.

Ieder hybride event is anders. Om die reden maken we graag een offerte op maat.

Micro-masterclasses; de leukste plugins voor jouw online event

Speciaal voor jouw online event hebben wij in samenwerking met Versdenkers zes creatieve online micro-masterclasses ontwikkeld. Ideaal voor jouw voor online of hybride evenement. Met deze masterclasses van twee keer tien minuten breng je extra interactie en energie in je evenement.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@beeldengeluid.nl of
bel: 070 330 7575

Nieuws over online/hybride events