Club BENG

Club BENG is dé netwerkclub voor event-, marketing en communicatieprofessionals in de regio Den Haag. Hoe inspirerend is het om enthousiasme voor je vak te delen met mensen die in dezelfde beroepsgroep werken? Club BENG organiseert jaarlijks diverse events zoals masterclasses, kennisevents, bedrijfsbezoeken en netwerklunches. Bij deze events gaat het om kennis en inspiratie, maar ook om het bouwen van een professioneel netwerk.

De exclusieve club is opgericht door Beeld & Geluid in Den Haag met als doel om event-, marketing en communicatieprofessionals met elkaar in contact te brengen. Inspireren, activeren en het benutten van elkaars netwerk staan hierin centraal. 

Club BENG organiseert gedurende het jaar verschillende evenementen:

  • BENG Masterclasses
  • BENG College
  • BENG Kennis
  • BENG Netwerken

Voor leden van Club BENG zijn alle evenementen inbegrepen. 

BENG Masterclasses

Vier keer per jaar organiseren wij de BENG Masterclass. Tijdens deze masterclass wordt op een interactieve manier les gegeven door een expert op een van de vakgebieden. Aan de hand van interessante cases uit de praktijk gaan leden in gesprek met een echte ‘master’ uit het vak.

BENG College

Een keer per jaar ga je met Club BENG terug de collegebanken in. We nodigen een hoogleraar, universitair docent of lector uit die je uitleg geeft over een bepaald onderwerp op wetenschappelijk niveau. De onderwerpen die we kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij je werkzaamheden. 

BENG Kennis

Twee keer per jaar wordt er een gevarieerd middagprogramma (congres) samengesteld om kennis op te doen en te delen. Er zijn diverse sprekers die je bijpraten en met je in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Uiteraard wordt de middag afgesloten met een netwerkborrel.

BENG Netwerken

Zes keer per jaar wordt er een lunch georganiseerd voor alle leden. Club BENG heeft talentvolle en interessante leden die elkaar kunnen inspireren. Onder het genot van een heerlijke lunch praat je op een informele en laagdrempelige manier met vakgenoten over de praktijk. Informeel en laagdrempelig. Tijdens elke lunch nodigen we een inspirerende spreker uit die je in maximaal 30 minuten bijpraat over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Lid worden

Wil jij op een leuke manier voorop lopen, kennis delen en netwerken? Word lid van Club BENG!

De kosten zijn 249,- per jaar (ex. BTW). Voor leden zijn alle bijeenkomsten gratis. 

Verder werken we samen met de leden aan een actieve online community. Als lid heb je online de volgende mogelijkheden.

  • Aanmaken van een uitgebreid profiel
  • Contact opnemen met een van de andere leden
  • Vooraf zien wie er ook naar een event komt
  • Lezen van blogs

Aanmelden

Dit najaar gaan we officieel van start en zal de website worden geïntroduceerd en zullen de eerste bijeenkomsten worden georganiseerd.

Wil je je alvast aanmelden als lid van Club BENG? Stuur dan een mail naar Hylke Thiry via hthiry@beeldengeluid.nl