Meetings & Events
Met jouw event ondersteun je ook het museum, onderwijsworkshops en programmering.
Zo draag je direct bij aan een mediawijzere samenleving.

Meetings & Events tot 600 personen in hartje Den Haag

Bij Beeld en Geluid Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle events. Van hypermoderne Newsroom tot karakteristieke Eventzaal. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen.

Veilig bezoek
Tijdens je bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Bekijk de maatregelen.

Virtuele rondleiding door Beeld en Geluid Den Haag

Onze salesmanagers nemen je graag mee in deze virtuele rondleiding door het pand. Nieuwsgierig geworden? Kom langs om de zalen in het echt te bekijken. Neem contact op via: 0703307575 of vul het contactformulier in.

Organiseer een Webinar of Live Stream

We weten dat je juist nu contact moet blijven maken met klanten, werknemers en stakeholders. Dat kan vanuit ons prachtige pand. Bekijk het aanbod Webinars en Live Streaming.

Beeld en Geluid Eventmoment

In het Beeld en Geluid Eventmoment vertellen onze salesmanagers je over verschillende onderwerpen in de evenementenbranche. Hoe kies je bijvoorbeeld de juiste locatie? Welke eventtrends zijn er? Welke elementen zorgen voor impact? Bekijk de video’s hieronder.

Nieuws

Meer nieuws