Meetings & Events
Met jouw bijeenkomst ondersteun je het museum, onderwijsworkshops en programmering.
Zo draag je direct bij aan een mediawijzere samenleving.

Meetings & Events in hartje Den Haag

Bij Beeld & Geluid in Den Haag hebben we 12 inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. Elk met een eigen sfeer, waarbij de inrichting in verbinding staat met het museum. We hebben alle elementen in huis voor impactvolle meetings en succesvolle bijeenkomsten. Van de hypermoderne Newsroom tot de statige Club. Er is altijd een zaal die voldoet aan jouw wensen. Door jouw bijeenkomst bij ons te organiseren draag je direct bij aan de instandhouding van het museum en de historische collectie en ondersteun je onze educatieve activiteiten zoals workshops en programmering. Uiteraard krijgen al jouw gasten gelijk de kans om de tentoonstellingen te bezoeken!

Winnaar Provincie Awards ’23

Beeld & Geluid in Den Haag heeft de eerste prijs gewonnen in de Provincie Awards regio Zuid-Holland, uitgeroepen door MeetingReview.

Virtuele rondleiding door Beeld & Geluid in Den Haag

Onze salesmanagers nemen je graag mee in deze virtuele rondleiding door het pand. Nieuwsgierig geworden? Kom langs om de zalen in het echt te bekijken. Neem contact op via: 0703307575 of vul het contactformulier in.

Organiseer een Webinar of Live Stream

We weten dat je juist nu contact moet blijven maken met klanten, werknemers en stakeholders. Dat kan vanuit ons prachtige pand. Bekijk het aanbod Webinars en Live Streaming.

Beeld & Geluid Eventmoment

In het Beeld & Geluid Eventmoment vertellen onze salesmanagers je over verschillende onderwerpen in de evenementenbranche. Hoe kies je bijvoorbeeld de juiste locatie? Welke eventtrends zijn er? Welke elementen zorgen voor impact? Bekijk de video’s hieronder.

Nieuws

Meer nieuws