Tickets kopen

Koop hier tickets voor het mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag en tijdelijke tentoonstellingen.

Tickets Beeld en Geluid Den Haag

Kaartjes kunnen enkel online gekocht worden.

World Press Photo

Losse tickets World Press Photo

De World Press Photo tentoonstelling is los van het museum te bezoeken. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt 1 tot 1.5 uur.

Combiticket World Press Photo en mediamuseum

Bezoek de World Press Photo expositie in combinatie met het mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag. Wij bieden deze combitickets aan tegen een gereduceerd tarief.

Tickets voor Beeld en Geluid in Hilversum

Ben je op zoek naar Beeld en Geluid in Hilversum? Klik dan op de button hieronder.

Omboeken ticket

Wil je de datum of tijd van jouw ticket wijzigen? Klik op onderstaande button. Houd je ticketnummer bij de hand.

Restitutie

Klik op onderstaande button om restitutie aan te vragen. Dit is enkel mogelijk indien je per ongeluk een ticket hebt gekocht en er later achter kwam dat je een kortingskaart in bezit hebt of wanneer er sprake is van uitzonderlijke privé omstandigheden zoals overlijden of langdurige ziekte waardoor omboeken geen optie meer is. Houd je ticketnummer bij de hand.

Om iedereen een veilig gevoel te geven tijdens het museumbezoek, reserveren we de ochtend tijdslots tussen 10.00 en 11.30 uur exclusief voor ouderen.

  • We hanteren tijdslots van 30 minuten. Per 30 minuten zijn er maximaal 30 bezoekers toegestaan. 
  • Wil je het museum bezoeken met een gratis toegangspas zoals Museumkaart, ICOM of Bankgiro Loterij VIP kaart? Reserveer dan ook een e-ticket voor een tijdslot. Neem dan naar het museum zowel je e-ticket als de pas mee.
  • Heb je een vraag over het verschuiven of annuleren van een e-ticket? Mail dan naar info.denhaag@beeldengeluid.nl met jouw nieuwe voorkeursdatum en tijdslot.
  • Kom niet eerder naar het museum dan 5 minuten voor aanvang van jouw tijdslot. Er zit geen eindtijd aan je tijdslot. 

Bezoekersinformatie

Café: Het café is geopend tijdens de openingstijden van het museum.

Sluitingstijd: Het pand sluit om 17:00 uur.

Toegankelijkheid: Het museum is toegankelijk met een e-ticket. Toegang groepen: vorm een gezelschap van maximaal 4 personen of 1 huishouden.

Duur: Een museumbezoek duurt ongeveer één tot twee uur. Na betaling ontvang je de e-tickets per e-mail. In deze mail lees je ook meer over de maatregelen rondom de veiligheid.

Retourneren: Online aangeschafte tickets worden niet retour genomen.

Ziekteverschijnselen: Mocht je niet kunnen komen wegens ziekteverschijnselen, mail dan naar info.denhaag@beeldengeluid.nl met een nieuwe voorkeursdag en tijdslot.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je ondertussen in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe tentoonstellingen en ander nieuws rondom Beeld en Geluid Den Haag.

Agenda