Tickets kopen

Het nieuwe mediamuseum van Beeld en Geluid Den haag heeft op 18 september haar deuren geopend. Je bent van harte welkom. Koop hieronder jouw tickets.

Tickets Beeld en Geluid Den Haag

Je bent van harte welkom om ons mediamuseum te bezoeken.

Kaartjes kunnen enkel online gekocht worden.

Wil je de datum of tijd van jouw ticket wijzigen? Klik op onderstaande button.

Om iedereen een veilig gevoel te geven tijdens het museumbezoek, reserveren we de ochtend tijdslots tussen 10.00 en 11.30 uur exclusief voor ouderen.

  • We hanteren tijdslots van 30 minuten. Per 30 minuten zijn er maximaal 20 bezoekers toegestaan. 
  • Wil je het museum bezoeken met een gratis toegangspas zoals Museumkaart, ICOM of Bankgiro Loterij VIP kaart? Reserveer dan ook een e-ticket voor een tijdslot. Neem dan naar het museum zowel je e-ticket als de pas mee.
  • Heb je een vraag over het verschuiven of annuleren van een e-ticket? Mail dan naar info.denhaag@beeldengeluid.nl met jouw nieuwe voorkeursdatum en tijdslot.
  • Kom niet eerder naar het museum dan 5 minuten voor aanvang van jouw tijdslot. Er zit geen eindtijd aan je tijdslot. 

Bezoekersinformatie

Café: Het café is tot nader order gesloten.

Sluitingstijd: Het pand sluit om 17:00 uur.

Toegankelijkheid: Het museum is toegankelijk met een e-ticket. Toegang groepen: vorm een gezelschap van maximaal 4 personen of 1 huishouden.

Duur: Een museumbezoek duurt ongeveer één tot twee uur. Na betaling ontvang je de e-tickets per e-mail. In deze mail lees je ook meer over de maatregelen rondom de veiligheid.

Retourneren: Online aangeschafte tickets worden niet retour genomen.

Ziekteverschijnselen: Mocht je niet kunnen komen wegens ziekteverschijnselen, mail dan naar info.denhaag@beeldengeluid.nl met een nieuwe voorkeursdag en tijdslot.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je ondertussen in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe tentoonstellingen en ander nieuws rondom Beeld en Geluid Den Haag.

Agenda