Collectie

Collectie

Bekijk hieronder enkele objecten uit onze collectie. Museum Beeld & Geluid in Den Haag bundelt alle kennis, digitale archieven en collecties van het voormalige Museum voor Communicatie, het vroegere Persmuseum en het huidige Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Deze collecties vertegenwoordigen pers, journalistiek, media, communicatie en technologie. Samen liggen ze aan de basis van Beeld & Geluid in Den Haag .

Onderstaande items zijn puur om onze rijke, diverse collectie weer te geven en staan niet alle vanzelfsprekend tentoongesteld in het museum. Heb je een vraag over onze collectie en ons museum? Bekijk onze veelgestelde vragen.

1 2

Bruikleen/schenking

Mocht je objecten willen aanbieden of iets in bruikleen willen dan horen we dat graag. Het duurt momenteel wel iets langer  dan gebruikelijk voor we verzoeken in behandeling kunnen nemen. Mocht je vinden dat het te lang duurt, aarzel dan niet om te bellen.

Uitgelicht

Onze conservator Anja duikt in deze ‘Uitgelicht’ videoreeks in het depot van Beeld & Geluid in Den Haag en beantwoordt brandende vragen! Bekijk de video’s!