Primair Onderwijs
Onze workshops maken kinderen mediawijs!
Jouw leerlingen zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar zijn ze ook kritisch? Weten ze hoe media worden gemaakt? Herkennen ze fake news? Onze workshops maken kinderen mediawijs en geven invulling aan de SLO-kerndoelen 54-56.

Bezoeken met de klas

Mediawijs zijn is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als kunnen lezen en schrijven. Daarom biedt Beeld & Geluid in Den Haag , expert op het gebied van mediawijsheid, de leukste workshops voor het primair en voortgezet onderwijs.

Natuurlijk blijft het niet bij de theorie: leerlingen gaan ook zelf aan de slag én bezoeken één van onze musea. Leuker wordt leren niet!

MEDIASCHATKIST

Ben je niet in de gelegenheid om naar één van onze musea te komen? Wij geven de meeste workshops, trainingen en masterclasses ook gewoon op school, in de bibliotheek of ergens anders! Met onze reizende mediaschatkist hebben we voor leerlingen vanaf 10 jaar en voor ieder niveau of evenement een leuk en passend aanbod!

WORKSHOPS VOLGEN IN BEELD EN GELUID HILVERSUM?

We ontwikkelen het hele jaar nieuwe workshops en andere evenementen. Blijf op de hoogte van de spannende ontwikkelingen via deze website en neem een kijkje op de website van Beeld & Geluid in Hilversum.