Onderwijs
Expert op het gebied van mediawijsheid.

Bezoeken met de klas

Mediawijs zijn is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als kunnen lezen en schrijven. Daarom biedt Beeld & Geluid in Den Haag , expert op het gebied van mediawijsheid, de leukste workshops voor het primair en voortgezet onderwijs.

Natuurlijk blijft het niet bij de theorie: leerlingen gaan ook zelf aan de slag én bezoeken één van onze musea. Leuker wordt leren niet!

Mediaschatkist

Ben je niet in de gelegenheid om naar één van onze musea te komen? Wij geven de meeste workshops, trainingen en masterclasses ook gewoon op school, in de bibliotheek of ergens anders! Met onze reizende mediaschatkist hebben we voor elke leeftijd, niveau en evenement een leuk en passend aanbod! 

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar groepsbezoek@beeldengeluid.nl 
of bel: 070 – 3307500

Nieuws

Workshops volgen in Beeld & Geluid Hilversum?

We ontwikkelen het hele jaar door nieuwe workshops en andere evenementen. Wist je dat de workshops ook in Hilversum te boeken zijn?

Over het mediamuseum

In ons museum kom je door middel van spellen, tests en voorbeelden alles te weten over media. Herken jij Fake News? Waar liggen jouw grenzen als het op humor aankomt? En hoe goed zijn Hagenaars in het trekken van de aandacht in de media? Bij Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je het allemaal!