Onderwijs
Expert op het gebied van mediawijsheid.

Bezoeken met de klas

Mediawijs zijn is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als kunnen lezen en schrijven. Daarom biedt Beeld en Geluid Den Haag, expert op het gebied van mediawijsheid, de leukste workshops voor het primair en voortgezet onderwijs.

Natuurlijk blijft het niet bij de theorie: leerlingen gaan ook zelf aan de slag én bezoeken één van onze musea. Leuker wordt leren niet!

Ondanks de aangescherpte corona maatregelen, is het nog steeds mogelijk om op een veilige wijze workshops bij ons te volgen. Mail ons voor vragen en boekingen hierover via educatie.denhaag@beeldengeluid.nl 

Mediaschatkist

Ben je niet in de gelegenheid om naar één van onze musea te komen? Wij geven de meeste workshops, trainingen en masterclasses ook gewoon op school, in de bibliotheek of ergens anders! Met onze reizende mediaschatkist hebben we voor elke leeftijd, niveau en evenement een leuk en passend aanbod! 

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar educatie.denhaag@beeldengeluid.nl
of bel: 070 – 3307500

Workshops volgen in Beeld en Geluid Hilversum?

We ontwikkelen het hele jaar nieuwe workshops en andere evenementen. Blijf op de hoogte van de spannende ontwikkelingen via deze website en neem een kijkje op de website van Beeld en Geluid in Hilversum.