Boek nu / Offerte aanvragen

Wil je een bijeenkomst organiseren in Beeld & Geluid in Den Haag ? Ons team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te adviseren over de invulling van je evenement in ons pand.

Direct boeken/offerte aanvragen

Maak hieronder keuze uit het aanvragen van een offerte of het direct boeken van een ruimte.

Offerte aanvragen >25 personen

Als je een complex evenement organiseert dat  verspreid is over meerdere zalen of als jouw bijeenkomst is bedoeld voor meer dan 25 personen, vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier of neem telefonisch contact op.

Boek direct <25 personen

Als je een bijeenkomst wilt boeken voor minder dan 25 personen en hiervoor één zaal nodig hebt, dan kun je nu zelf de beschikbaarheid in onze agenda bekijken. Boek nu rechtstreeks je vergaderarrangement. Lekker makkelijk en snel!

Klik op de button hieronder, vul je gegevens in en check de beschikbaarheid in de agenda. Ook je wensen voor eten, drinken en bijvoorbeeld techniek kun je meteen ingevuld worden. De prijs is direct inzichtelijk. 

Deze optionele reservering wordt doorgestuurd naar de afdeling Sales & Events. Na een extra controle plaatsen we de optie officieel in de agenda. 

Live Streaming toevoegen aan je event?

Overweeg je om Live Streaming toe te voegen aan je event om je bereik te vergroten, bekijk dan onze oplossing Hybride event.

Capaciteiten per zaal

Bekijk hieronder de capaciteiten per zaal. Zowel met anderhalve meter afstand als de totale capaciteiten.

Offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in voor groepen groter dan 25 personen.