Beeld & Geluid in Den Haag opent Live met een Hybride event

Op donderdag 17 september is mediamuseum Beeld & Geluid in Den Haag feestelijk geopend! Bekijk de livestream hier terug.

Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Journalisten, media, machthebbers en wijzelf zitten in een voortdurend krachtenspel om aandacht. Dit spel is interessant en complex. Houdt ieder zich aan de spelregels? Wat zijn die spelregels en wie maakt ze? Ons Mediamuseum gaat over dit krachtenspel en is donderdag 17 september feestelijk geopend door wethouder Robert van Asten. De flitsende opening vond plaats in het mediamuseum met 50 gasten en duizenden online kijkers. Dit is de eerste keer dat een museum met een hybride event opent.

Fredrick Lewis is een Haagse public speaker en spoken-word-artist en heeft speciaal voor de opening een tekst over ons huidige leven in media geschreven. Met de nadruk op ons leven, ons gevoel, ons gedrag en ons bestaan.

Lara Nuberg is de presentator van onze live uitzending. Zij is researcher, redacteur, schrijver, producer, audiomaker en moderator. Ze schrijft, spreekt en maakt (audio)verhalen over koloniale geschiedenis en identiteit. Haar werk verscheen onder andere in Moesson, Pinda*, de Volkskrant en Het Parool. Daarnaast publiceert zij regelmatig op haar blog gewooneenindischmeisje.nl en verscheen in januari 2020 het boek ‘The Journey of Belonging’, dat Lara schreef in samenwerking met de Indonesische schrijfster Lala Bohang.  Op 25 september is zij moderator van onze talkshow Indië in Beeld met Dinand Woesthoff.

TERUGKIJKEN LIVESTREAM OPENING MEDIAMUSEUM BEELD EN GELUID DEN HAAG

Interesse in het organiseren van jouw eigen Hybride event? Dat kan in Beeld & Geluid in Den Haag . Neem een kijkje bij onze mogelijkheden.