Tijdelijke Tentoonstelling World Press Photo 2020

Van 17 juli t/m 30 augustus hebben wij de tentoonstelling van World Press Photo in huis. De tentoonstelling laat winnende foto’s en verhalen zien van de internationale ‘Photo Contest’ en ‘Digital Storytelling Contest’ van 2020.

World Press Photo

Verruim je blik en kom na weken binnen blijven, kijken naar het meest indrukwekkende internationale fotoverslag van het afgelopen jaar. Van 17 juli tot en met 30 augustus is World Press Photo 2020 als eerste tijdelijke tentoonstelling te bezoeken in Beeld en Geluid Den Haag. Een unieke kans om alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s te bekijken, inclusief de winnende films van de Digital Storytelling Contest. Tijdens je bezoek van gemiddeld anderhalf uur zie je indrukwekkende, grappige en onvoorstelbare foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu. 

Tickets

Tickets voor World Press Photo 2020 zijn online en aan de kassa in Beeld en Geluid Den Haag verkrijgbaar. We werken met timeslots. Het is bij een online ticket de bedoeling om binnen 15 minuten na het gekozen timeslot binnen te zijn. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt één uur tot maximaal 90 minuten.

Wij zijn tussen 09:00 en 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0703307500. De tentoonstelling is voor kinderen <14 jaar geschikt onder begeleiding van volwassenen.

Corona maatregelen

De tentoonstelling in Beeld en Geluid Den Haag is ingericht met extra veel persoonlijke ruimte en een uitgebreid pakket corona-aanpassingen voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers. Zo garanderen wij een rustig en veilige 1-op-1 ervaring. We hebben onder andere gezorgd voor een aangepaste looproute en er zijn desinfecterende middelen aanwezig. Bekijk het volledige overzicht van de maatregelen.

Openingstijden

Gedurende 2020 zijn we als volgt open:

  • De tijdelijke expositie World Press Photo is van 17 juli tot 30 augustus. We zijn iedere dinsdag t/m zondag open van 10:00 uur -17:00 uur.
  • Rond 18 september opent de nieuwe vaste tentoonstelling. Deze is iedere woensdag t/m vrijdag en op zondag geopend van 12:00 uur – 17:00 uur.
  • Vanaf de opening op 18 september is het pand van maandag t/m vrijdag van  9:00 uur – 17:00 uur ook open voor:
    • liefhebbers en mediaprofessionals die in het audiovisuele archief willen grasduinen.  
    • journalisten en ieder ander die even in een inspirerende omgeving wil werken.
    • algemeen publiek.
tentoonstelling
Datum
17 jul '20 - 30 aug '20
Locatie:
Beeld en Geluid Den Haag
Zaal:
Eventzaal
Koop tickets
Delen