Wereldreis door Eigen Stad

Op zaterdag 19 maart 2022 viert Den Haag de diversiteit tijdens Wereldreis door eigen stad. Er zijn verschillende activiteiten. Kom langs in Beeld & Geluid in Den Haag en volg de rondleiding door de tentoonstelling 'Een Zee van Geluk'.

Wat is Wereldreis door Eigen Stad?

Den Haag is een stad waar bewoners met verschillende achtergronden, levensovertuigingen en levensstijlen samen wonen, werken en leven. Tijdens de Wereldreis door eigen stad zijn meer dan 40 Haagse organisaties open. Zij bieden een programma vol activiteiten. Van rondleidingen, workshops, exposities, voorstellingen tot een stadswandeling. Het doel is dat Hagenaars met andere Hagenaars kennismaken, met elkaar in gesprek gaan en van elkaar leren. Het is een dag vol nieuwsgierigheid, ontmoetingen en vooral plezier.

Rondleiding

Tijdens Een Wereldreis door Eigen Stad zoekt Beeld & Geluid in Den Haag het in Chinese sferen. Bezoek de bijzondere tentoonstelling Een Zee van Geluk over 111 jaar Chinese migratie en familieverhalen in Den Haag en volg de rondleiding om 13:00 uur of 15:00 uur.

Tijden

  • 13:00 uur – 13:30 uur
  • 15:00 uur – 15:30 uur

Datum
19 mrt '22
Tijdstip
13:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Delen