Urban Walk Den Haag

Ontdek Den Haag op een unieke manier met de Urban Walk Den Haag. Wandel gezellig met jouw wandelmaatjes door unieke en bijzondere locaties waaronder Beeld & Geluid in Den Haag. Met de Urban Walk Den Haag loop je langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Op zaterdag 13 mei wordt de zesde editie van de Urban Walk Den Haag georganiseerd: een wandeltocht van ongeveer 12 of ongeveer 20 km waarbij je langs allerlei iconische gebouwen wandelt. De Urban Walk Den Haag wordt niet alleen gekenmerkt door de unieke locaties, maar ook door de bijzondere route met stempelposten, versnaperingen en muzikale acts.

Den Haag is een stad die alles heeft: je kunt genieten van de stad maar ook van het strand Scheveningen of Kijkduin. De vele musea en monumenten geeft een unieke uitstraling aan het politieke hart van ons land. Op het Binnenhof kun je de regering van ons land vinden en op Paleis Noordeinde vind je het verblijf van de koning. Afgelopen jaar liepen de deelnemers al door Huis van het Boek, Stadsoase Spinozahof en de Kloosterkerk. Verder bracht de route de deelnemers onder andere langs Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en het standbeeld van Haagse Harry. De route voor de zesde editie wordt geleidelijk bekend gemaakt en kun je bekijken op de site.

Lid van de ANWB? Bij de Urban Walk Den Haag krijg je dit jaar maar liefst 2 euro ledenkorting. Trommel jouw vrienden, familie en/of partner op en wandel gezellig mee. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Nationaal MS Fonds

Dit jaar steunt de Urban Walk Series het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Samen strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Bij inschrijving is er de mogelijkheid tot het doen van een donatie waarmee jij het onderzoek naar deze zenuwslopende ziekte ondersteunt.

De Urban Walk Den Haag is onderdeel van de Urban Walk Series die bestaat uit zes wandelevenementen in Haarlem (5 maart), Den Haag (13 mei), Groningen (21 mei), Rotterdam (24 september), Breda (5 november) en Utrecht (12 november). Schrijf je nu nog in voor de edities in Den Haag en Groningen!

Datum
13 mei '23
Locatie:
Den Haag
Prijs:
€22
Inschrijven
Delen