UIT Festival | Theatervoorstelling Thuis 2+

In een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen en passende muziek worden de kinderen meegezogen in de wereld van Anastasiia en haar hondje Djonnik.
Tijdens het UIT Festival op zondag 4 september is de voorstelling ‘Thuis’ te zien in onze Newsroom. Interessant voor kinderen vanaf 2 jaar.

Als door een storm hun huis verdwijnt moeten ze op zoek gaan naar een nieuw huis. Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen, ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in één van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is veel te groot, het huis van de pinguïn te koud, maar ze geven niet op! Uiteindelijk lukt het ze een huis te vinden waar ze zich thuis voelen. Wil je weten hoe? Maak dan de reis met Anastasiia en Djonnik mee en ontdek samen hun nieuwe thuis!

Een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie. Na de voorstelling mogen de kinderen op het podium hun eigen wenshuis tekenen.

De voorstelling ‘Thuis’ is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland.

Datum: Zondag 4 september

Tijd: 10:00 uur

Duur: 40 minuten

Leeftijd: 2+

Gratis

Toegang: Op inloop.

De voorstelling is zonder gesproken woord, dus ook voor internationale kinderen geschikt.

Datum
4 sep '22
Tijdstip
10:00
Locatie:
Beeld & Geluid Den Haag
Prijs:
gratis
Delen