UIT FESTIVAL

Op 2, 3 en 4 september wordt in Den Haag het cultuurseizoen 2022/2023 op feestelijke wijze afgetrapt. Tijdens het UIT Festival proef je van het culturele programma dat komend jaar in de stad te beleven is. Beeld & Geluid in Den Haag doet, net als vele andere culturele instellingen, mee en presenteert tijdens UIT Festival vier speciale activiteiten!

Tijdens het UIT Festival geniet je van de mooiste previews en parels van het nieuwe cultuurseizoen. Stel je eigen route samen langs de vele culturele instellingen die Den Haag rijk is of bezoek de buitenpodia op het Lange Voorhout. Vergeet daarbij niet een bezoek te brengen aan Beeld & Geluid in Den Haag in de Zeestraat, want bij ons vind je tijdens het UIT Festival vier bijzondere programma-activiteiten. Bekijk ze hieronder en meld je alvast aan!

2 t/m 4 september

FRAMING THE WAR: SPECIALE RONDLEIDING EN KORTING

Tijdens het UIT Festival bezoek je met 50% korting onze veelbesproken tijdelijke expositie Framing the War. Daarnaast bieden we op 4 september een rondleiding van 60 minuten aan door deze expositie.

Volg om 11:00 uur de gratis rondleiding door de tentoonstelling.


4 september – 10.00 uur

THEATERVOORSTELLING: THUIS (2+)

Een spannende, grappige en ontroerende toneelvoorstelling vol beweging, muziek en animatie. Speciaal voor kinderen van 2 jaar en ouder. Zonder gesproken woord.

Toegang is gratis.

Also for international kids because there is no spoken word.


4 september – 14.00 uur

WORKSHOP: DE KRACHT VAN CARTOONS

Aan de hand van internationale en historische cartoons legt cartoonist Tjeerd Royaards uit waarom cartoons een krachtig middel zijn om iets over de wereld te zeggen. Toegang is gratis (reserveren verplicht).


4 september – 14.00 uur

WORKSHOP: NIEUWSFOTOGRAFIE

Tijdens deze interactieve workshop nieuwsfotografie vertelt Edouard van Arem meer over de do’s and don’ts van fotoredactie. Toegang is gratis.

Datum
2 sep '22 - 4 sep '22
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Delen