True Stories

Samen met Stichting Verhalende Journalistiek organiseren wij een online programma met inspirerende lezingen, workshops en diverse netwerkmomenten.

We brengen het conferentiegevoel direct naar jouw huiskamer – van onverwachtse ontmoetingen tot een hoofd bomvol nieuwe ideeën na afloop. Kom speeddaten met andere deelnemers en laat je inspireren door onder anderen schrijfster Annejet van der Zijl, fotograaf Karim Ben Khelifa, scenarioschrijver Willem Bosch en makers Carlos Spottorno en Guillermo Abril.

De conferentie begint nu al

Zit je al een tijdje te broeden op een prachtig verhaal, waarvan je denkt dat dit goed tot zijn recht zou komen in een verhalende productie? Of wil je graag beginnen aan een verhaal, maar ben je op zoek naar een samenwerkingspartner? Geef je dan op voor De Pitch en maak kans om jouw verhaal idee te pitchen aan een panel van experts.

Je kan nu al vast een vraag stellen aan Annejet van der Zijl en wie weet mag je jouw dilemma’s live aan haar voorleggen!

Word vriend

Dit jaar is de conferentie alleen voor vrienden van Stichting Verhalende Journalistiek toegankelijk. Dus word vriend en wees erbij! Als vriend krijg je automatisch uiterlijk 24 uur van tevoren een link met uitnodiging naar True Stories op 2 juni.

Datum
2 jun '21
Tijdstip
09:45
Locatie:
Online
Delen