Film screening: The Past ended on Mango Street

Bij deze screening kijk je niet alleen naar een aangrijpende film met een donker randje, maar krijg je naderhand ook de kans om met de hoofdpersoon er over in gesprek te gaan.

Deze voorstelling is uitverkocht.

Jaren na de dood van zijn grootmoeder besluit de 24 jarige Australiër Thomas Watson het verstikkende stilzwijgen rond zijn familiegeschiedenis te doorbreken. Tegen de zin van zijn familie gaat hij op onderzoek uit om te achterhalen waarom zijn grootmoeder Yvonne Holman altijd heeft gezwegen over haar tijd in het Japanse vrouwenkamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Werd zij tot prostitutie gedwongen door het Japanse leger? Vastbesloten om de waarheid te achterhalen start Thomas een zoektocht naar het verre en donkere verleden van zijn grootmoeder en ontdekt hij de waarheid waartegen zij haar familie haar leven lang heeft willen beschermen.


Na de vertoning van de film ga je als publiek via videoverbinding in gesprek met hoofdpersoon Thomas Watson en de regisseur en producent van de film Jean Baptiste Brelière die zelf aanwezig zal zijn in de zaal.

Filmduur: 96 minuten

Welkom met een coronatoegangsbewijs

Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt bezoekers van een evenement te vragen een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Om het bezoek voor iedereen veilig te houden, vragen wij begrip hiervoor.
Mocht je een restitutie aan willen vragen of een nieuwe datum willen boeken dan kan dat via deze pagina.

Datum
31 okt '21
Tijdstip
14:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis
Delen