Oral History voor iedereen

Interessante sprekers en workshops die inspireren met (lokale) verhalen.
Op 28 oktober 2022 organiseert ‘Sprekende geschiedenis’ in Beeld & Geluid in Den Haag een interactief symposium met als thema ‘Oral History voor iedereen’. Verwacht interessante sprekers en workshops die inspireren met (lokale) verhalen, ingaan op het belang en gebruik van oral history, maar ook stilstaan bij wat oral history nu eigenlijk inhoudt en hoe je bijvoorbeeld materiaal bewaart en vastlegt.

Start je binnenkort zelf met een project en wil je weten hoe je dit opzet? Hier zal tijdens het
symposium uitgebreid aandacht voor zijn. Het symposium is bedoeld voor historische verenigingen, individuele beoefenaars, professionals, vrijwilligers van migrantengroepen en eigenlijk iedereen die meer wil weten over Oral History!

Het symposium is een samenwerking tussen OPEN (platform voor erfgoed organisaties), Erfgoed Vrijwilliger en Beeld & Geluid in Den Haag . Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds, het VriendenLoterij Fonds en het vfonds.

Aanmelden

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor dit evenement. Let op: het aanmelden geschiedt via de website van ‘Sprekende geschiedenis’. Na aanmelding zal je per mail op de hoogte worden gehouden over het precieze programma en de workshops.

Datum
28 okt '22
Tijdstip
11:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis toegang
Aanmelden
Delen