Online Pubquiz: S/he Got Game

Rokkenjagers en tortelduiven opgelet! De cafe’s en clubs gaan straks weer open. De lente kriebelt. We hebben maandenlang onze hormonen zitten opsparen en nu kunnen we eindelijk de markt weer op. Maar….maar hoe gaat dat ook alweer: versieren. Wat is de beste strategie? Wat mag en wat kan echt niet meer? En als je de liefde allang gevonden hebt: hoe ga je dan eigenlijk met elkaar om? Hoog tijd om ons te verdiepen in de oorsprong en de aard van ons date- en relatie-etiquette.

We zijn weer terug met een nieuwe pubquiz. Samen met PEPE organiseren we dé online pubquiz waar jij en je vrienden niet alleen aan mee doen voor de gezelligheid.
Je wilt uiteraard ook jouw kennis testen! Deze quiz gaat over etiquette op het gebied van dating en relaties.  Geen zorgen, hij is niet alleen voor de meest doorgewinterde casanova’s, dus ook als je net je eerste Tinder date gepland hebt, doe mee en wie weet zit er nog een gouden tip tussen!

Geen ticket? Vanaf 20:00 kan je via deze link direct naar de livestream!

Even voorstellen

Dit zijn Patty en Marijn.
De hosts van de avond, die jou meenemen in de wereld van de etiquette en tussen de vragen door ongetwijfeld gepaste en ongepaste verhalen en opmerkingen de revue laten passeren. Niets is te gek bij dit duo, dus ga er maar goed voor zitten.

De Prijs

De winnaar van een pubquiz hoort beloont te worden voor zijn inzet en kennis.
Als jij de onbetwiste winnaar bent van deze pubquiz win jij niet alleen de titel ‘Dr Love’ maar ontvang je ook de felbegeerde prijs, namelijk 2 tickets voor het extravagante ‘Etiquette Diner‘ dat PEPE samen PIP Den Haag zal organiseren. Het diner zal je een onvergetelijke ervaring brengen, met een pittig randje!

Geen Pubquiz zonder…

Bier en goede hapjes! Juist, dat hoort er bij. Daarom is er speciaal voor deze quiz een speciale Borreltas samengesteld door The Hague’s Finest. Voor 15,- ben jij van alle gemakken voorzien, zo hoef je niets te doen terwijl je met je vrienden aan de quiz mee doet! Je kan hem zelf afhalen, maar ook (lokaal) laten bezorgen!

‘Het borrelpakket van The Hague’s Finest bestaat uit 4 verschillende bieren van Haagse Makers én om te snacken vers gebrande doppinda’s uit de binnenstad.’ Ophalen in de winkel (Gravenstraat 1) is gratis, bezorgen doen we lokaal voor 5,- ‘

Ted’s Tripel
Haegsche Prael
Badgast
Cold Turkey.

 

Hoe werkt het

Wil jij de borreltas laten bezorgen, bestel dan jouw ticket met de borreltas met de ‘bezorgen’
optie voor 10 mei 12:00 uur.
Haal jij de borreltas zelf op bij The Hague’s Finest, bestel dan jouw ticket met de ‘afhaal’
optie voor 12 mei 13:00uur

Datum
12 mei '21
Tijdstip
21:00
Locatie:
Online
Prijs:
Gratis
Kijk live mee
Delen