Netwerklunch Club BENG

Club BENG is dé netwerkclub voor event-, marketing en communicatieprofessionals in de regio Den Haag. Hoe inspirerend is het om het enthousiasme voor je vak te delen met mensen die in dezelfde beroepsgroep werken?

Op 17 februari organiseren we onze tweede netwerklunch bij Beeld & Geluid in Den Haag . Tijdens een heerlijke lunch kan je lekker praten met vakgenoten over de praktijk. Wil je dus meer info over Club BENG? Dan is deze lunch zeer interessant voor jou. De lunch wordt verzorgd door Karsten & Kuiper

Programma

11:30 Ontvangst bij Beeld & Geluid in Den Haag

12:00 Start lunch en presentatie Club BENG

13:30 Einde lunch en napraten

Speciale gast

Speciaal voor deze lunch nodigen wij een speciale spreker uit die je in maximaal 30 minuten meeneemt in de trends van events- marketing en communicatie.

Deze netwerklunch is gratis voor leden. Ben je nog geen lid? Dan kan je je aanmelden via hthiry@beeldengeluid.nl. Heb je je aangemeld en ben je niet in de gelegenheid om te komen? Meld je dan even af. Doe je dat niet dan brengen wij de kosten van de catering bij je in rekening (€22,50)

Welkom met een coronatoegangsbewijs
Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt bezoekers te vragen een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Om het bezoek voor iedereen veilig te houden, vragen wij begrip hiervoor.
Lees hier alles over onze maatregelen.

Tickets

Datum
17 feb '22
Tijdstip
11:30
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Gratis voor leden, €22,50 voor niet-leden
Registreren
Delen