UITGESTELD: Nacht van de Lobbyist 2020: Iedereen lobbyist?!

De Public Affairs Academie en Universiteit Leiden organiseren in samenwerking met Beeld & Geluid in Den Haag de Nacht van de Lobbyist! Ben jij er bij? NIEUWE DATUM VOLGT.

Vorig jaar organiseerde de Public Affairs Academie samen met Universiteit Leiden op 21 november de eerste Nacht van de Lobbyist. Met een inspirerende opening, interessante deelsessies en spetterend cabaret was het een fantastische avond! Daarom organiseren we dit jaar wéér een Nacht van de Lobbyist!

De Nacht van de Lobbyist op woensdag 18 november is tot nader order uitgesteld. We zijn hard op zoek naar een nieuwe datum! Houd deze site in de gaten voor informatie.

Dit jaar organiseren we de Nacht in samenwerking met Beeld & Geluid in Den Haag . Op een nader te bepalen datum hebben we voor belangenbehartigers, communicatieprofessionals, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers, studenten en vele andere geïnteresseerden een inspirerend programma met als thema: Iedereen lobbyist?! Samen ontdekken we het antwoord op de vraag hoe individuele burgers bewust en onbewust het verschil kunnen maken. Boeiende sprekers, mooie gesprekken en inspirerende wetenschappers staan garant voor een prachtige avond. We sluiten af met cabaret. Jij kan erbij zijn! 

Nieuwe datum volgt!

Datum
18 nov '20 - 18 nov '20
Tijdstip
16:30
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
60
Delen