Nacht van de Dictatuur

Hoe coronaproof is de democratie? Ontdek het tijdens de Nacht van de Dictatuur bij Beeld & Geluid in Den Haag !
Donderdag 24 september vindt de Nacht van de Dictatuur voor de tiende keer plaats. Tijdens dit evenement word je aan het denken gezet over dictatuur, democratie, vrijheid en onderdrukking. Dit jaar heeft de Nacht – hoe kan het ook anders – als thema: Hoe coronaproof is de democratie?

Bij Beeld & Geluid in Den Haag kun je fysiek verschillende programmaonderdelen bijwonen. Hoe gaan autoritaire leiders in Brazilië, Rusland en Hongarije om met de pandemie? En wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor de grondrechten van mensen in Nederland en elders ter wereld?

In verband met de coronamaatregelen organiseren ProDemos, De Balie, Forum Groningen, TivoliVredenburg en Arminius dit jaar echter ook een groot online evenement in samenwerking met Beeld & Geluid in Den Haag . Dus volg vanaf je bank lezingen en paneldiscussies, doe mee met de interactieve onderdelen, kijk de ‘dictators in Nederland’-minidocu en sluit de avond lachend af met een satirische comedyshow van Greg Shapiro!

Tickets en Info

Wil je de avond bijwonen? In verband met de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plekken voor het fysieke evenement beperkt. Wees er dus snel bij en bestel je ticket voor € 12,50. Vooraf aanschuiven aan de Dictatoriale Maaltijd kan al voor € 17,50. Een ticket om de avond digitaal mee te maken koop je voor €5,-. 

Kijk voor meer informatie en tickets voor alle live en digitale programmaonderdelen op de website van de Nacht van de Dictatuur: https://nachtvandedictatuur.nl/locaties/den-haag/

Locatie: Beeld & Geluid in Den Haag

Tijd: 19.30 – 23.30 uur

Datum
24 sep '20
Tijdstip
19:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
10,00 - 12,50
Koop tickets
Delen