Museumrondleiding

Wil jij alles uit jouw museumbezoek bij Beeld & Geluid in Den Haag halen? Laat je dan rondleiden! Vanaf 3 juli iedere zondag om 14:00 uur. De instaprondleiding door onze vaste tentoonstelling zit inbegrepen bij jouw museumticket. 

Tijdens deze instaprondleiding voor jong en oud ontdek je alles over nieuws! Hoe wordt nieuws gemaakt en verspreid en wie bepaalt wat jij te zien krijgt? Na de rondleiding snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt.

Maak kennis met de rondleiders!

Hoi allemaal, mijn naam is Marjolein Pas en ik ben 37 jaar. Graag neem ik jullie mee tijdens een rondleiding door het museum, waarbij ik van alles zal vertellen over onderwerpen zoals nieuwswijsheid, persvrijheid, journalistiek en persfotografie. Uiteraard zal ik een aantal prachtige (historische) objecten laten zien, en zal ik stilstaan bij de geschiedenis van het museum. 

Hoi! Ik ben Pien en ik ben 23 jaar oud. Ik geloof er in dat Beeld & Geluid een goede grond kan bieden om aan de slag te gaan met verschillende onderwerpen rondom nieuwswijsheid. Graag neem ik jullie mee op pad om dit samen te gaan ontdekken.

Hallo, mijn naam is Ruben Voncken en ik ben 22 jaar oud. Graag neem ik jullie mee voor een rondleiding in ons museum. Samen zullen we dan de verschillende fases ontdekken waarin nieuws tot stand komt en hoe het uiteindelijk bij u terecht komt. 

Mijn naam is Elenoor en ik neem jullie graag mee door het mediamuseum! Een interactieve rondleiding met ruimte voor vragen en ideeën over nieuws en media. Daarnaast vertel ik jullie graag over dit historische pand en zal ik jullie meenemen langs een aantal bijzondere objecten uit de collectie, waaronder de postsorteermachine uit 1920. Lopen jullie met me mee?

Informatie

Duur: circa 60 min.
Starttijd: 14:00 uur
Taal: Nederlandstalig
Reserveren: niet mogelijk, maar meld je op tijd aan de kassa van Beeld & Geluid in Den Haag . Circa 15 minuten van tevoren
Capaciteit per rondleiding: 15 personen
Prijs: gratis i.c.m. een geldig museumticket. Schaf hieronder alvast jouw museumticket aan.

*Het museum is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De rondleider stemt de rondleiding af aan de hand van de samenstelling van de groep.

Datum
4 sep '22
Tijdstip
14:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
Inbegrepen bij museumticket
Delen