Mediacollege: Tim Hofman, mediamaker met een missie

Beeld & Geluid in Den Haag organiseert een nieuw Mediacollege. Te gast is de invloedrijke mediamaker Tim Hofman.

Tegenwoordig zijn we in staat om met één online post tot verandering op te roepen. Maar er daadwerkelijk ook wat aan doen, dat is niet velen gegeven. Mediamaker Tim Hofman zet zich in voor iedereen die niet gehoord wordt. Hij heeft een missie om mensen onboos te maken en legt machtsstructuren in de samenleving bloot. Tim weet als geen ander hoe je media kan inzetten om je doelen te bereiken. Hij is nog lang niet klaar met zijn werk en deelt zijn ervaringen en kennis om jou bewust te maken hoe je media kan gebruiken voor verandering.

Tim werkt nu 10 jaar in de media en heeft ondertussen veel kennis opgedaan over het gebruik van de kracht van televisie en online aanwezigheid. Onlangs had hij enorme impact met een aflevering van zijn online serie BOOS waarin hij grensoverschrijdend gedrag bij The Voice aankaartte. Een mooi moment om hier en op zijn andere werk terug te blikken.

Mediacolleges

Tijdens de Beeld & Geluid Mediacolleges staan uiteenlopende mediamakers en deskundigen stil bij de wijze waarop we leven in media: over hoe media ons beïnvloeden en hoe zij onderdeel zijn van ons dagelijks leven.

Beeld & Geluid is hét instituut voor media met vestigingen in Hilversum en Den Haag en herbergt de grootste mediacollectie van Nederland.

Koop tickets

Reguliere prijs: €15,-

Prijs met CJP, Museumkaart, Studentenkaart of Ooievaarspas: €10,-

(Enkel op vertoon van desbetreffende kortingskaart)

Datum
8 apr '22
Tijdstip
20:00
Locatie:
Beeld & Geluid in Den Haag
Prijs:
€15
UITVERKOCHT
Delen