Mediacafé: Politici in beeld

Van De keuken van Kok (1998) tot aan Jesse (2017): documentaires over politici zorgen vaak voor ophef en discussie. Maar ze geven de kijker altijd een uniek kijkje achter de schermen. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen neemt conservator Wytze Koppelman je mee langs de mooiste politieke portretten.

Over dit mediacafé

Waarom laten politici zich op deze manier vastleggen? En hoe houdt de maker de balans tussen het tonen van de werkelijkheid en de partijpolitieke pr-machine? In het Mediacafé bespreken collectiespecialisten en de conservatoren van Beeld & Geluid recente en historische ontwikkelingen in de media. Zij illustreren hun verhalen met beelden uit de schatkamers van het grootste media-archief van Nederland.

Over Beeld & Geluid Mediacafé

In het Beeld & Geluid Mediacafé bespreken we historische mediagebeurtenissen en recente mediaontwikkelingen. Conservatoren, collectiespecialisten en beeldresearchers vertellen verhalen uit het heden en verleden met beelden uit de schatkamers van Beeld & Geluid, en duiden hiermee de actualiteit. Kijk in onze agenda voor alle Mediacolleges.

Datum
14 mrt '21
Tijdstip
14:00
Locatie:
Online
Prijs:
€5,00
Koop je ticket
Delen